Hae
Carita Pesonen

LAATU KORVAA MÄÄRÄN?

Rakastan merkkivaatteita niin itselläni kuin Kristellalla, mutta silti meiltä löytyy kaapeista pääosin perus h&m, Zaran ja Lindexin vaatteita. Erityisesti kun K kasvaa todella nopeasti ja vaatteet jäävät pieniksi tuntuu turhalta laittaa älyttömästi rahaa pelkkiin merkkivaatteisiin. Toisaalta olen huomannut suurimman osan kalliimmista merkkivatteista olevan paljon laadukkaampia ja kestävämpiä. Erityisesti lastenvaatteissa nämä kestävät kovempaa kulutusta ja useampia pesukertoja. Niinhän siinä sitten kävi, että löysin jälleen kerran itseni hypistelemässä lasten merkkivaatteita.

Huppari TÄÄLTÄ* Farkut samantyyliset TÄÄLTÄ*

Päätin vielä sunnuntai aamuna suunnata Helsinkiin lapsimessuilla ja kahden päivän messuilut olivat enemmän kuin riittävät. Toisena päivänä lähdin ostamaan ainoastaan muutamaa vaatetta Kristellalle, jotka jäivät vaivaamaan mieltäni. Parin tunnin aikana muutama vaate muuttui useaan muovikassilliseen vaatteita ja tarvikkeita, joten kannatti lähteä paikalle tekemään viime hetken messulöytöjä. Kaiken lisäksi sunnuntaina messuilla oli tarjolla edellis päivää parempia tarjouksia, jotka houkuttelivat tekemään heräteostoksia – se oliko tämä hyvä vai huono päätös niin sanoisin että molempia. Kristella sai ihania vaatteita ja käytännöllisiä tarvikkeita, mutta äidin pankkitili todellakin tyhjeni ennätysvauhtia..

Poikkesimme samalla matkalla Itiksessä ostoksilla. Helsingissä teen ostokset mieluiten Itiksessä, sillä vältän mielelläni liikkumisen keskustassa erityisesti ruuhka-aikana. Auto on helppo jättää maksuttomaan parkkihalliin, jossa on useampi tunti aikaa tehdä ostoksia. Tällä kertaa löysin Itiksen Stockmannilta itselleni uudet Nike Air Max 90 tennarit, joita kelpaa kesällä ulkoiluttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *