Hae
Carita Pesonen

LAPSIMESSUT – HALLITTU KAAOS?

En todellakaan osannut aamulla kuvitella mitä kaikkea tämä päivä tulisi pitämään sisällään. Lapsimessut olivat äitien ostostapahtuma, lapsien riehapäivä ja varmasti monen isän painajainen. Sanoisin että sain uuden perinteen joka keväälle, sillä aion osallistua tapahtumaan varmasti tulevina vuosina. Kallea tuskin koskaan tulen saamaan mukaan messuille, joten aiomme pitää tämän perinteen tyttöjen päivänä.

Saavuimme messukeskukseen puolenpäivän aikoihin, joilloin osastot olivat jo täyttyneet rattaita työntävistä äideistä ja kirkuvista lapsista. Kristella viihtyi messuilla paremmin kuin osasin kuvitella ja säästyimme täysin kiukuttelulta. K katseli tohkeissaan ihania lasten vaatteita ja istui tyytyväisenä rattaissaan – äidin tyttö, joka rakastaa ostoksilla olemista.

Ehdottomat suosikit tämän vuoden messuilla olivat Vimma, Papu ja Metsola – joiden vaatevalikoiman ansiosta lompakko keveni kummasti. Se että rakastan nettikaupoissa katsella ja tilata lastenvaatteita ei ole mitään siihen verrattuna kun on mahdollisuus hypistellä kaikkia ihanuuksia omissa käsissään. Pomp de lux ja Gugguu jäivät askarruttamaan mieltä, sillä tungoksen takia skippasin nämä täysin. Erityisesti Gugguun osastolla vartijat valvoivat menoa ja äidit olivat tohkeissaan jonottamassa -20% messutarjouksia. Ajatuksena oli ostaa Gugguun tuubihuivi ja pipo vielä tämän kevään kylmille päiville ja valmiiksi ensi syksylle, mutta päädyin Metsolan vastaaviin tuotteisiin.

Vaipanvaihto oli tehty miellyttäväksi ja helpoksi messuilla, Libero vaippavarikon ansiosta. Vaippavarikolta löytyi kaikki tarvittavat tuotteet vaipoista hoitotuotteisiin ja jonottaminen kesti ainoastaan muutamia minuutteja. Rattaiden kanssa liikkuminen oli paikoitellen hankalaa ja kaikkia messutarjouksia ei edes päässyt lähemmin tutkimaan tungoksen takia. En kuitenkaan jättäisi Kristellaa mistään hinnasta kotiin vaan oli ihana viettää tyttöjen päivää yhdessä lapsimessuilla.

Tässä tämän vuoden messulöydöt, jotka kotiutuivat meille. Tekisi mieli käydä vielä huomenna vähän messuilemassa ja tekemässä muutamat hankinnat jotka jäivät mietityttämään.

Mitäs mieltä muut olivat tämän vuoden lapsimessuista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *