Hae
Carita Pesonen

PROTEIINIKAHVI

Aamut jolloin puurolautasellisen valmistaminen kuulostaa ajatuksenakin liian aikaa vievältä alkavat olla vähän liiankin tuttua meidän perheen arjessa. Ensimmäisenä herätessä pitäisi olla huolehtimassa Kristellan aamupuuro ja maito valmiiksi. Seuraavaksi ollaan harjaamassa hampaita, vaihtamassa vaippaa ja leikkimässä yhdessä – hyvällä tuurilla sotkuiset vaatteet on jo kerran vaihdettu ja koiran ruokakuppi pitäisi muistaa täyttää. Tämän kaiken tohinan keskellä sitä vähemmästäkin unohtaa itsensä ja oman aamiaisen valmistaminen ei ole todellakaan ensimmäisenä vaan paremminkin viimeisenä tärkeysjärjestyksessä.

Joka tapauksessa aamiainen on päivän tärkein ateria, joten sen skippaaminen ei kannata. On olemassa monia jopa ihan liian helppoja vaihtoehtoja, jotka helpottavat meidän kiireisten ihmisten elämää – uskokaa vaan, mutta kotiäidin arki on todellakin kiirettä ja askareita täynnä. Aamuinen proteiiniannos on välttämätön ja yksi nopeimmista tavoista on nauttia se kahvin muodossa.

M-Nutrition Coffee Break on valmistettu aidosta kahvista ja korkealaatuisesta heraproteiinjauheesta, jonka ansiosta jauhe sekoittuu tasaisesti kuumaan veteen. Proiteiinikahvi valmistuu helposti pikakahvin tapaan, sekoittamalla yksi mitallinen jauhetta kupilliseen kuumaa vettä. Lukuisia proteiini valmisteita käyttäneenä voin sanoa, tämän maistuvan oikealta kahvilta ja vievän kofeiininhimon pois hetkessä. Kupillinen kahvia aamuisin on asia josta en luovu edes kiireisinä päivinä, joten proteiinikahvi on oikea päivän pelastus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *