Hae
Carita Pesonen

ELÄ HETKESSÄ

Perheen ja ystävien kanssa vietetty aika tuntuu olevan jatkuvasti kortilla. Vaikka vietän suurimman osan ajasta kotona, on silti vaikea järjestää aikaa tavata kaikkia ystäviä – järjestelykysymys? Pääsiäisen pyhät tulivat juuri sopivasti tarpeeseen, sillä silloin on aikaa istua alas kahville vaihtamaan kuulumisia ystävien kanssa.

Päätin jo alkuun etten tekisi pyhien ajaksi sen suurempia suunnitelmia ja lupauksia vaan eläisimme päivä kerrallaan. Hetken päätöksestä olin kiristämässä Kristellan vöitä turvaistuimessa ja olimme siskoni kanssa matkalla Helsinkiin ostoksille. Viime aikoina jatkuvassa käytössä olleet Beemoo lastenrattaat pääsivät myös vihdoin ensimmäiselle matkalleen ja käyttöön muuallakin kuin kotikulmilla – näiden kanssa matkustaminen oli todellista luksusta.

Kristellan syntymän jälkeen jokaiselta ostosreissulta on tarttunut mukaan lastenvaatteita, koska pienten tyttöjen vaatteet vain ovat yksinkertaisesti jotain niin vastustamatonta. Arvatkaa kuinka paljon vaatteita tältä reissulta meille kotiutui, kun löysin ensimmäistä kertaa itseni Zaran lastenvaateosastolta.

Pääsiäisen aikana kevään tulo otti hieman takapakkia ja meillä ainakin saatiin nauttia vielä valkoisesta lumen peittämästä maasta. Jollyroomin valikoimista löytyvä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetu lämpöpussi on ollut tämän kevään ykkösjuttu. Kauppakeskuksissa kulkiessa pussi on helppo avata ja taas siirryttäessä ulos lapsi sujautetaan suljettuun lämpöpussiin suojaan tuulelta ja sateelta – kaiken lisäksi pussin sisällä pienet kädet pysyvät lämpiminä ja lapaset todennäköisesti tallessa. Olen niin monet kerrat etsinyt kaupungilla Kristellan kädestä pudonneita käsineitä, etten edes muista. Nordlys kevytlämpöpussi tulee löytymään matkarattaista niin nyt keväällä kuin kesälläkin ulkoillessa. Helpointa tässä on se ettei tarvitse jatkuvasti olla pukemassa tai riisumassa ulkovaatteita, sillä pukeminen ei ole vieläkään Kristellan mieleen.

Huomenna nautitaan vielä koko perhe yhdessä vapaapäivästä ja eletään ajatukset tässä hetkessä ilman huolta huomisesta. <3

Lue myös edellinen postaus: Kevätväsymys?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *