Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

LUKSUSTA MATKUSTAMISEEN

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Kevät, se aika vuodesta kun valmistaudutaan kesään ja jonka aikana tehdään isoja muutoksia. Kevään saapuessa iskee sisustuskuume, siivousinto tai tarve hankkia uusi tyylikäs kulkuneuvo. Tämän seurauksena meidän perheeseen muutti kevään kunniaksi uusi menopeli joka on upea, tyylikäs, käytännöllinen ja ennen kaikkea täyttää kaikki lapsiperheen vaatimukset kevään ja kesän matkustelua varten – liikkuvan perheen lastenrattaat.

Saimme testattavaksi Jollyroomilta tämän kevään uutuudet Beemoo Maxi Travel Lux 2017 lastenrattaat. Ulkonäkö on ensimmäinen asia, josta en löydä ainuttakaan miinusta. Rattaiden muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat ovat oikeaa silmäniloa. Kromiset vanteet, runko ja jousituksen luovat upean kokonaisuuden. Käytännöllisyys on kuitenkin tärkein asia rattaiden ja lastenvaunujen valinnassa. Kääntyvät etupyörät helpottavat liikkumista ahtaissa tiloissa. Tarvittaessa pyörät on helppo lukita yhdellä napin painalluksella.

Näissä rattaissa ei säätömahdollisuuksia puutu. Selkä- ja jalkatuki säätyy useaan eri asentoon, mukaan lukien täysi makuuasento, jossa lapsen on miellyttävä nukkua. Työntöaisa on myös mahdollista säätää juuri sopivaksi työntäjän pituuden mukaan. Näin on mahdollista huolehtia rattaita työntävän aikuisen ergonomisesta asennosta erityisesti pitkillä kävelymatkoilla. Irroitettavat kankaat tekevät puhdistuksesta helpompaa. Irroitettava turvakaari ja viisipistevaljaat tekevät matkustamisesta turvallista pienelle lapselle. Istuimen alta löytyy reilunkokoinen säilytystila sekä selkänojassa on vetoketjullinen tasku ja näppärä verkkotasku juomapullolle.

Ainoastaan yksi asia joka ansaitsee pienen miinuksen on rattaiden koko kokoontaitettuna. Nämä vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin toisena käytössä olevat Emmaljungan Super Vikingit ratasosan kanssa, mutta enemmän kuin aiemmat matkarattaamme (jotka näitä testaillessa osoittautuivat melko yksinkertaisiksi ja kömpelöiksi). Kaikessa muussa Beemoon Maxi Travel Lux rattaat voittavat edelliset lastenrattaat mennen tullen.

Mikäli arvostat tyylikkyyttä ja haluat tehdä lapsen kanssa liikkumisen sekä matkustamisen miellyttäväksi on Beemoo Maxi Travel Lux 2017 juuri oikea valinta myös sinulle. Rattaat ovat ketterät ja kulkevat lähes itsestään niin kaupungilla kuin tarvittaessa lenkkipoluilla. Matkustaminen on todellista luksusta näiden kanssa niin lapselle kuin vanhemmille.

+ Tyylikäs ulkonäkö
+ Käytännöllisyys
+ Monipuoliset säätömahdollisuudet
+ Kääntyvät etupyörät
+ Ilmakumirenkaat
+ Irroitettavat kankaat
+ Monipuoliset säilytystilat

– Kasattuna vievät enemmän tilaa kuin ajattelin.

Muistatteko vielä vauva-arjen pelastajan, joka oli meidän perheessä kylmillä ilmoilla ihanan lämmin ja käytännöllinen lämpöpussi kovempiinkin pakkasiin. Lämpöpussi oli yksi tärkeimmistä vauva-arjen tarvikkeista, josta en luovu edes kesän koittaessa. Nyt kevään saapuessa vaihdoimme Nordlys Light Mini kevyt lämpöpussiin, joka suojaa lasta sateelta, tuulelta ja viimalta sekä sopii käytettäväksi niin keväällä, kesällä kuin syksyllä.

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *