Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

PARASTA JALOILLE

Kaupallinen yhteistyö: Color4Care

Jokainen joka työskentelee päivät pitkät seisten jaloillaan tietää kuinka tärkeää on omistaa hyvin istuvat ja jalkaa tukevat työkengät. Niin hoitoalan, palvelualan työntekijän kuin kampaajana työskentelevän kannattaa panostaa kenkien kanssa laatuun. Edelliset työkenkäni ovat palvelleet minua viimeiset 10 vuotta, sillä meidän yhteinen taival alkoi heti aloittaessani opiskelemaan parturi-kampaajaksi – voitte vain kuvitella mikä suhde meille on syntynyt ja kuinka vaikeaa on luopua kengistä, jotka ovat istuneet niin täydellisesti jalkaan. Toisaalta ehkä oli jo aikakin siirtyä työskentemään uusien kenkien kanssa, sillä edellisten parhaat päivät oli kyllä kirjaimellisesti eletty.

Rakastan kenkiä, mutta niiden ostaminen on aina yhtä hankalaa. Kaupassa sovittaessa päädyn lähes aina hiukan liian pieneen kokoon jonka huomaan puristavan käytössä. Onko muilla yhtä hankalaa löytää juuri sopivan kokoisia kenkiä? Tällä kertaa tein poikkeuksen ja tilasin netistä itselleni kengät – työsandaalit joiden on tärkeä tukea jalkaa ja olla juuri oikean kokoiset.

Color4Care on yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman työkenkiä niin hoitoalalla työskentelevälle kuin kenelle tahansa kuka joutuu seisomaan suurimman osan päivästä niin kotona kuin työpaikalla. Työsandaaleista on saatavilla lukuisia eri malli ja väri vaihtoehtoja, joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivat.

Voin sanoa ettei kenkien ostaminen ole koskaan ollut näin helppoa. Sivuilla on valmis kokotaulukko, jonka mukaan oikean koon valinta on vähän turhankin helppoa. Mittaa ainoastaan jalkapohjan pituus ja luota siihen sopivaan kokoon. Suosittelen noudattamaan taulukon mittoja tarkasti tilausta tehdessä. Kauhistelin kohdallani kengän kokoa, sillä tilaukseen lähti sirot 41 kokoiset työsandaalit Touche matta kirsikkankukka. Kenkien saavuttua olin enemmän kuin tytyväinen niiden materiaaliin, kokoon ja istuvuuteen.

Muutaman päivän ajan kotona kävellessä ja testaillessa kenkiä, totesin niiden olevan täydellinen valinta jaloille pitkien työpäivien ajaksi. Koko oli juuri sopiva ja kenkä tukee jalkaa täydellisesti joka tekee jalkojen päällä olemisesta miellyttävämpää. Mikä parasta sandaalit ovat tyylikkäät ja herkullisen näköiset pinkin pohjan ja söpön kirsikankukka kuosin ansiosta.

Kaupallinen yhteistyö: Color4Care

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *