Hae
Carita Pesonen

SE UNOHDETTU SYNTYMÄPÄIVÄ..

Koin olevani maailman huonoin äiti, sillä olin unohtanut yhden tärkeimmän päivän vuodessa. Syntymäpäivien vietto on aina ollut tärkeää ja lähimmät sukulaiset sekä ystävät tietävät saapua ilman kutsua kahvittelemaan juhlapäivänä. Perheessämme juhlitaan niin vanhempien kuin lastenkin syntymäpäiviä. Se oliko kyseessä karvaisen hauvavauvan ikääntyminen ei muuta sitä tosi asiaa, että toinen on ansainnut samanlaista hemmottelu omana merkkipäivänään – tosin vieraita ei sentään silloin odoteta saapuvaksi vaan hemmotellaan karvaista kaveria perheen kesken.

Nyt se tapahtui ensimmäisen kerran kun unohdin totaalisesti Milan syntymäpäivän. Kaiken lisäksi nolottaa myöntää, että ajatukseni olivat kokonaan Kristellan puoli vuotis syntymäpäivien järjestelyissä, joten unohdin täysin meidän pienen karvaisen lapsen viettävän 4 vuotis syntymäpäiväänsä.

Tilanne oli syntymäpäivien osalta pelastettu ja Mila sai lopulta oman hemmottelupäivän synttäreiden kunniaksi – lopulta vuorokauden myöhässä, mutta eihän omia juhliakaan välttämättä pidetä juuri virallisena päivänä. Samalla tavalla kuin aiempina vuosina oli tälläkin kertaa tarjolla maksalaatikko kakkua joka oli koristeltu nakeilla, koirankekseillä ja kurkulla – meidän koiran herkkua on kurkku, vaikka ei ehkä heti uskoisi.

Kristella sai sunnuntaina nauttia vierailevista sukulaisista ja ihanista vaatteista joita hän sai – harmi kun K ei itse vielä ymmärrä kuinka söpöjä vaatteita ja ihania pieniä kenkiä meillä on kaapit pulloon. Kallen kanssa kävimme tekemässä yhden ehkä tärkeimmistä hankinnoista puoli vuotiaalle lapselle, mutta siitä kerron teille lisää erillisessä postauksessa.

Tänä vuonna opin sen, että jokaisena tulevana vuotena muistan molempien lastemme syntymäpäivät – näin säästän itseni huonolta omaltatunnolta ja olen tasavertainen äiti molemmille pienille perheenjäsenille.

Edellinen postaus: Pinaattisipsit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *