Hae
Carita Pesonen

KUN ON AIKA PITÄÄ TAUKOA..

Tuntuu kuin olisin viettänyt viimeisen viikon jonkinlaisessa talviunessa. Ehditte varmasti jo ihmetellä hiljaisuutta täällä blogissa ja some kanavillani, mutta ei hätää täällä ollaan ja syy kaikkeen on hyvin yksinkertainen. Olen elänyt lähes samanlaisia tunteita kuin melko tarkalleen vuosi sitten, jolloin kirjoitin sen hetkisistä ajatuksista sosiaaliseen mediaan.

Joskus tekee hyvää ottaa omaa aikaa ja keskittyä säännöllisen somen päivittämisen sijasta kaikkeen muuhun. Se ehditkö ikuistaa päivän kohokohdat kameraan tai snapchattiin ei todellakaan ole tärkeysjärjestyksessä lähelläkään etusijaa. Ikimuistoisimmat hetket jäävät joka tapauksessa ikuisesti muistiin oli siitä hetkestä todisteena kuvamateriaalia tai ei.

Joskus on oikeastaan rentoa olla tekemättä yhtään mitään. Olen yrittänyt kirjoittaa tekstiä jo useana iltana ja yönä kun siihen on löytynyt aikaa, mutta ajatukset ovat olleet täysin hukassa. Toisin sanoen pieni talviloma blogille tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kotona olemme Kristellan kanssa oikeastaan vain viettäneet aikaa yhdessä enkä ole avannut tietokonettani kuluneen viikon aikana edes neidin nukkuessa. Nyt olisi aika jättää lomailu taakse ja palata takaisin tietokoneen ääreen.

Viikonloppuna kokoonnutaan perheen kesken viettämään Kristellan puolivuotis syntymäpäivää, joten tulevina päivinä virittäydytään juhlatunnelmiin. Koska elokuuhun ja 1 vuotis syntymäpäiviin on vielä pitkä aika niin päätettiin järjestää pienet juhlat tässä välissä. Saa nähdä kuinka pääsen keskittymään valmisteluihin, sillä Kristella on päättänyt pitää äidin kiireisenä kontaten sekä ryömien pitkin asuntoa ja tutustuen ahkerasti ympäristöön. Meillä opittiin konttaamaan juuri ennen 6 kuukauden ikää ja kiire on oppia vielä lisää uusia taitoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *