Hae
Carita Pesonen
Kaupallinen yhteistyö

VAUVA-ARJEN PELASTAJA

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Äiti saa päivällä aikaa touhuta kotitöiden parissa kun pieni nukkuu ennennäkemättömän pitkiä päiväunia – miten ihmessä? Meidän Kristella joka ei pienen elämänsä aikana aiemmin ole ymmärtänyt päiväunien tarkoitusta ollenkaan.

Lapsen pukeminen toppavaatteisiin on ollut oma ongelmansa meillä koko talven ajan. Tuntuu että joka ikinen kerta kotoa poistuessa vaatetta on liikaa ja toinen menettää hermonsa jo villasukkien ja kaulurin pukemisen aikana – parhaimmillaan kärsivällisyys saattaa loppua jo sukkahousuja pukiessa. Ensimmäisen lapsen kanssa on vaikea tietää mitkä vauva tarvikkeista ovat oikeasti käytännöllisiä ja tarpeellisia arjen keskellä. Vauva-arjen pelastaja meidän perheessä on lämmin, käytännöllinen ja ennen kaikkea tyylikäs lämpöpussi, joita löytyy Jollyroomin valikoimista.

En voisi edes kuvitella kotonta poistumista enää tämän helpommaksi. Vaunuissa odottaa valmiina Petite Cherie lämpöpussi johon Kristellan on helppo sujahtaa kevyemmissä vaatteissa ilman turhaa kiukuttelua. Jopa kesken ruokailun nukahtanut pienokainen on helppo siirtää suoraan vaunuihin ja ulos lähteminen onnistuu alta aikayksikön. Juuri kun pääsin sanomaan ettei meillä nukuta oikeastaan ollenkaan päivällä niin arvatkaa kuka nukkui eilen lähes 3 tunnin päiväunet vaunuissa.. Ilmeisesti lämpöpussi on myös Kristellan mieleen.

Lämpöpussi on helppo kiinnittää rattaisiin 5-pistevaljailla ja se on tuulen- sekä vedenpitävä, joten sopii erinomaisesti kylmiin ja koleisiin olosuhteisiin. Mikä parasta lämpöpussissa on vetoketju, jonka ansiosta päälliosan voi irrottaa kokonaan – jolloin ulkoa sisätiloihin siirtyessä lapsen on mukavampi jatkaa unia heräämättä hikisenä toppavaatteiden peitosta. Joten lämpöpussi on helppo napata mukaan vaunuihin myös kauppakeskukseen tai ostoksille lähtiessä.

Tuntuu etten ole lainkaan tottunut siihen, että minulla on päivällä aikaa tehdä omia juttujani jonka vuoksi myös tämä blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kaikki tekemättömät työt kertyvät iltaan ja yö olisi ainoa aika jolloin oikeasti olisi aikaa istua alas ja hengähtää, mutta jokainen tarvitsee myös riittävästi unta. Tänään meidän oli tarkoitus käydä tutustumassa ensimmäistä kertaa paikkakuntamme vauvakerhoon, mutta arvatkaa kuka nukkuu tyytyväisenä vaunuissa uudessa lämpöpussissa – ensi viikolla täytyy ajoittaa päiväunet hieman aiemmaksi tai myöhemmäksi.

Ps. Jollyroomin talviale päättyy huomenna, joten nyt kannattaa kiiruhtaa ostoksille. Sillä kaikki Petite Cherie lämpöpussit myydään super hyvillä alennuksilla.

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *