Hae
Carita Pesonen

PÄIVÄ JOLLOIN KAIKKI MENI PIELEEN..

Eilen herätessäni en olisi mitenkään osannut kuvitella miten kaikki asiat voisivat mennä ei niin suunnitelmien mukaan. Tiesin sen että olin tyhmänä jättänyt edellisenä päivänä liian paljon asioita viikonlopulle, mutta en kuvitellut kaiken kostautuvan yhden siis yhden ainoan päivän aikana. Tarkistin jopa eilen useaan kertaan kalenterista päivämäärän – tänään ei ole perjantai 13. päivä..

Tiedättekö sen tunteen kun heräät uuteen päivään innosta hihkuen ja kävelet keittiöön keittämään aamukahvia sekä tekemään aamiaista perheelle – yhtäkkiä huomaat olevasi pimeässä keittiössä jossa kahvinkeitin, mikro tai mikään eloktroniikka ei toimi – sillä alueella on sähkökatkos. Neljä tuntia odottelua tuntui sillä hetkellä ikuisuudelta. Vihdoin kun sain kahvikupin näppeihini avasin tietokoneen, tarkoituksena jatkaa kirppistavaroiden hinnoittelua joka oli jäänyt edellisenä yönä kesken. Ilmeisesti olin niin väsynyt, että olin unohtanut tallentaa aiemmin hinnoittelemani tuotteet, joten koko homma piti aloittaa alusta – siinä meni parin tunnin työ hukkaan. Tämän jälkeen havahduin puhelimen hälytykseen Kristellan korvalääkärille varatusta kontrolliajasta, jonka olin vähällä unohtaa. Kiireellä kohti lääkärikeskusta ja ihme kyllä ehdimme paikalle tällä kertaa ajoissa. Päivän ehkä yksi ainoa positiivinen asia oli että Kristella on täysin parantunut korvatulehduksesta.

Illalla kävin vielä viemässä myyntiin menevät tuotteet kirpputorille, jossa taas odotti yksi yllätys.. Pöytä jonka olin varannut oli täynnä jonkun toisen vaatteita. Ilmeisesti ei ollut tapahtunut vahingossa tuplabuukkausta vaan joku oli unohtanut tyhjentää pöytänsä ajoissa. Juuri sulkeutumisajan koittaessa tavarat oli aseteltu pöydälle ja taas yhdestä vastoinkäymisestä selvitty. Kaiken tämän jälkeen olin ajatuksissani unohtanut auton ilmoittavan polttoaineen olevan aivan finaalissa, mutta kaikesta huolimatta pääsin juuri ja juuri huoltoasemalla. Kaiken tämän vuoksi olin vielä myöhässä ystäväni kanssa sovitusta tapaamisesta. Vaikka päivä oli hyvin stressaava ja täysi katastrofi onneksi kenellekään ei kuitenkaan käynyt mitään vakavaa vaan hengissä selvittiin. Toisaalta päivä ei poikennut ihan kauheasti normaalista arjestani, sillä olen aina myöhässä joka paikasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *