Hae
Carita Pesonen

PROTEIINIPANNARI

Tiedättekö niitä päiviä kun aamulla herätessä mieleen tulee ensimmäisenä miljoona asiaa jotka ovat päivän to do -listalla – mulla oli tänään just sellainen aamu. Olin suunnitellut vähän turhan paljon tekemistä itselleni ja kuvitellut mielessäni ennättäväni tehdä kaiken yhden vuorokauden aikana. Tässä sitä nyt ollaan (kello on 23.15 keskiviikko iltana) ja puolet päivän suunnitelmista on toteuttamatta – onneksi se on päivä huomennakin.

Aamulla oli mun vuoro valmistaa aamiainen ja jos joku ihmettelee niin siskoni on asunut meillä lähes viimeisen kuukauden ajan, jonka vuoksi ollaan jaettu aamiaisen valmistus toisillemme joka toinen päivä. Hän on sairaslomalla ja itse olen Kristellan kanssa päivät kotona niin kummankaan ei tarvitse olla yksin vaan hassutellaan täällä sitten yhdessä. Tänään valmistin protskupannareita mun lemppari ohjeella, jota on helppo muokata lisäämällä taikinaan erilaisia ainesosia kuten tässä kolmen ainesosan suklaapannari ohjeessa.

Protskupannarit

1 kypsä banaani
4 kananmunaa
0,5 – 1 dl Alpro kookosjuomaa
1,5 dl luomu vanilja heraa

Sekoita kaikki ainesosat blenderissä tasaiseksi taikinaksi. Paista pienellä pannulla tilkassa kookosöljyä 1-2 minuuttia molemmin puolin. Nauti lämpimänä hedelmien ja marjojen kanssa.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *