Hae
Carita Pesonen

BALMAIN HIUSTUOKSU

Processed with VSCO with b5 preset

Hiustuoksu on nimensä mukaan hajuvesi joka oikeasti suihkutetaan hiuksiin. Se antaa ihanan kevyen häivähdyksen raikasta tuoksua ja kestää parhaimmillaan päivän jos toisenkin. Hiustuoksu on perinteisestä hajuvedestä hieman kevyempi, jota voidaan käyttää myös iholla – tosin tuoksu ei ole niin kestävä kuin huokoisissa hiuksissa. Tähän mennessä ehdoton suosikkini on ollut Chanelin Chance Eau Tendre mutta myös Balmain on tuonut markkinoille uuden aivan ihanan hiustuoksun, joka tuoksuu yhtä taivaalliselta kuin kaikki muut saman sarjan tuotteet. Shampoon ja hoitoaineen sekä muotoilutuotteiden sisältämä tuoksu häviää kuitenkin nopeasti hiuksista. Tämän tuotteen ansiosta tuoksusta on mahdollista nauttia pidempään.

Erityisesti raskaus ja äitiys ovat saaneet minut siirtymään kevyempiin tuoksuihin päivittäisessä käytössä – tosiaan en muista, koska olisin suihkauttanut hajuvettä iholle, kun kevyt vartalotuoksu tai hiustuoksu on riittänyt. Koen hiustuoksun olevan tällä hetkellä juuri oikea tuote päivittäiseen käyttööni. Sopivan kevyt tuoksu joka ei ärsytä pienen vauvan nenää. Pientä arjen luksusta, sillä kotona tuoksun hormoneiden sekä äitiyden ansiosta enemmän tai vähemmän maidolta, puklulta ja vauvan soseilta.

Processed with VSCO with f2 preset

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *