Hae
Carita Pesonen

LUPAUKSET

Turhia lupauksia? Vaikeita päätöksiä? On aika ottaa uusi vuosi vastaan ja tehdä niitä kuuluisia uuden vuoden lupauksia. Tammikuussa luvataan aloittaa treenaaminen, jätetään herkuttelu ja luvataan olla kaikin puolin parempia kuin edellisenä vuotena. Moni miettii jälkikäteen mitä oikein tuli luvattua. Ajatelkaa kuinka monesti lupaukset oikeasti pitävät? – toisin sanoen milloin niistä pidetään kiinne kauemmin kuin muutama päivä, pari viikkoa tai hyvällä tuurilla kuukauden ajan.

Processed with VSCO with f2 preset

Voisin luvata paljonkin, mutta en tee sitä. Olen hyvä juuri tällaisena kuin ennenkin. Perus elämänarvot kohdillaan, terveellinen elämäntapa, rakastava avopuoliso, huolehtiva äiti ja luotettava ystävä. En koe tarvetta muuttaa itseäni entisestä. Toisaalta jos elämäntavat olisivat erilaiset ja hyvinvoinnista ei olisi tietoakaan voisin olla eri mieltä. Suoraan sanottuna rakastan kaikkea sitä mitä teen ja olen tällä hetkellä – se kaikki tekee minusta juuri minut. Vuosi 2016 on ollut elämässäni opettavaisinta aikaa ja olen saavuttanut kaikkein tärkeimmän askeleen elämässäni kun minusta tuli äiti ja meistä tuli perhe.

Yhden asian jota lähimmät ystäväni ja perhe toivoisivat minun lupaavan on varmasti se etten olisi aina myöhässä. Jouluna minulle taidettiin vihjailla hienostuneesti asiasta, sillä sain peräti kaksi tyylikästä rannekelloa – jos vaikka osaisin jatkossa katsoa kelloa ja olla ajoissa. Daniel Wellingtonin ja Tommy Hilfigerin rannekellot, saavat huolehtia siitä, että ensi vuonna lupaan yrittää olla vähemmän myöhässä sovituista tapaamisista…

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Ps. Monet ovat varmasti huomanneet uudistuksia sivuilla ja nyt pääset tykkäämään kirjoituksista klikkaamalla sydäntä ♥ otsikon alapuolelta.

Onnellista ja rakkauden täyteistä uutta vuotta kaikille lukijoille!

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *