Hae
Carita Pesonen

VUODEN VANHEMPI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joka ikinen vuosi tähän aikaan aloitan miettimään mitä kaikkea kulunut vuosi on tuonut tullessaan. Sain taas yhden vuoden ikää lisää ja otin sen vastaan erittäin onnellisena ja kiitollisena. En todellakaan koe itseäni mitenkään vanhaksi, vaan joka vuosi tajuan kuinka paljon elämä on opettanut minulle. Se on meistä itsestämme kiinne milloin koemme itsemme nuoreksi, vanhaksi tai juuri oikean ikäiseksi. Ikä on pelkkä numero, joka ei määritä mitään.

Oikeastaan jos kotona ei olisi tullut puheeksi niin olisin unohtanut syntymäpäiväni tällä kertaa – tai todennäköisesti havahtunut viimeistään päivän aikana saapuneisiin onnentoivotuksiin. Syntymäpäivän sattuessa joulun ja uuden vuoden väliin ajatukset ovat jo tulevassa vuodessa. Tänään lähimmät sukulaiset ja ystävät kävivät vielä kahvilla sillä parasta on, että voidaan vanheta yhdessä.

Syntymäpäivälahjoina sain kosmetiikkaa, sisustustavaraa, viinilaseja ja Nintendo Classic mini -pelikonsolin. Olen odottanut jo pari päivää sitä hetkeä, että voisin illalla ottaa hetken omaa aikaa ja palata muistelemaan omia lapsuusmuistoja tämän klassikko pelin parissa. Uskokaa tai älkää, mutta olen koko pienen ikäni ollut koukussa erilaisiin videopeleihin ja pelannut niitä siitä lähtien kun ohjain on pysynyt kädessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *