Hae
Carita Pesonen

Joulu ilman stressiä?

Processed with VSCO with f2 preset

En voi käsittää millään, että jouluaatto on jo tällä viikolla. Kuvittelin olevani ajoissa lahjojen (ensimmäiset ostettu syksyllä) ja kodin joulusiivouksen (aloitettu viikonloppuna) kanssa, mutta tällä hetkellä olen pahasti myöhässä aikataulusta. Laatikot ovat vielä tekemättä, siivous viimeistelemättä, suurin osa lahjoista paketoimatta ja puolet taitaa olla vielä kaupassa – en edes uskalla kuvitella kuinka kiirettä täynnä tämä viikko tulee olemaan. Olen päättänyt ottaa asian kanssa rennosti ja olen sitä mieltä, että joulu saa luvan saapua ilman turhaa stressiä.

Tiettyjen asioiden kanssa minusta paljastuu tarkkaakin tarkempi kontrollifriikki, jonka täytyy hoitaa asiat juuri oikealla tavalla. Aiemmin olen ollut täysin sitä mieltä ettei meidän kotiin saavu joulu mikäli kaikki pinnat sekä kaapit ovat siivoamatta tai jouluruoat valmistamatta kotitekoisesti. Tänä vuonna meidän joulu on erilainen. Jos en ehdi tehdä kaikkea suunnittelemaani annan sen anteeksi itselleni. Pienen lapsen kanssa ylimääräinen aika on vähissä tai sitä ei yksinkertaisesti ole. Tänään unohdan turhan hössöttämisen, rentoudun, ulkoilen ja aloitan joulu valmistelut kaikessa rauhassa.

Processed with VSCO with m5 preset

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *