Hae
Carita Pesonen

Raskausarvet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On luonnollista ja erittäin yleistä, että erityisesti raskausaikana vatsaan, rintoihin tai reisiin ilmestyy ei niin kauniin näköisiä venymiä jotka tunnetaan nimellä raskausarvet. Muistan kuinka raskausaikana pyörittelin mielessäni ajatusta siitä, että painon noustessa ja vatsan kasvaessa myös omasta vartalostani mitä todennäköisemmin tulisi löytymään raskausarpia.

Koko raskausajan aloin kiinnitämään entistä enemmän huomiota ihon kosteuttamiseen. Oikeastaan myös tähän päivään asti olen huolehtinut ihon täydellisestä hoidosta, kiinteytymisestä ja kosteutuksesta siihen tarkoitetuilla tuotteilla. En tuntunut mitenkään olevan alkuun sinut raskauden aiheuttamien vartalon muutosten kanssa. Olen jo aiemmin maininnut etten kuulu niihin äiteihin, jotka nauttivat pyöristyneestä vatsasta tai ylipäänsä raskausajasta.

Tärkein ihonhoito tuotteeni josta en millään hinnalla luopuisi on Madaran Sculpturing Oil – kiinteyttävä vartaloöljy. Tuote lupaa vähentää jo syntyneitä arpia ja ennaltaehkäisee ihon venymistä, kiinteyttää ja tekee ihosta kimmoisan. Erityisesti näin talviaikana iho janoaa kosteutta ja tämä on ollut täydellinen luottotuote ihon hyvän kosteustasapainon säilyttämiseen. Tuotetta suositellaan käytettävän erityisesti raskauden ja painonpudotuksen aikana. Madaran tuotteet ovat turvallista luonnonkosmetiikkaa jota ei ole testattu eläinkokeilla. Oliko sitten geenien vai super ahkeran öljyämisen tulos, mutta raskausajan painonnoususta ja ihon venymisestä huolimatta kehostani ei löydy yhden yhtä arpea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jälkeenpäin ajateltuna minulle olisi se ja sama vaikka vartalostani löytyisi näitä muistoja raskaudesta. Sen kaiken ja hyvin paljon muuta olisin valmis kokemaan äitinä. Ylpeänä kantaisin jokaista kehosta löytyvää arpea, sillä ilman niitä minulla ei välttämättä olisi elämäni kalleinta aarretta, omaa lasta. Olen enemmän kuin ylpeä siitä kuinka paljon äitiys on muuttanut minua ihmisenä – ajatusmaailmani on kokenut melkoisen kolauksen ja muuttunut hyvin paljon.

image

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *