Hae
Carita Pesonen

Toiveista totta

Minulle pieni teko voi olla toiselle suuri ilo. Jokaisella lapsella kuuluisi mielestäni olla oikeus jouluun ja saada toivomiaan lahjoja. Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän tietyt asiat saavat arvostusta elämässä. Se että ympärillä on niin paljon rakastettavia ihmisiä on tärkeämpää kuin mitkään lahjat mitä voi kätkeä lahjapakettiin kuusen alle. Olen osaltani saanut kokea mitä parhaimmat ja lahjarikkaimmat joulut lapsena perheeni parissa joten haluan joka vuosi kantaa oman osuuteni paremmasta joulusta jonkun lapsen kotiin. Perinteiseen tapaan osallistuin myös tänä vuonna joulupuu -keräykseen. Mikä olisi parempi tapa tehdä hyvää joulumieltä kuin täyttää pienen lapsen joululahjatoive ja tehdä hänet iloiseksi jouluaattona.

Joulupuu -keräys on ympäri Suomea järjestettävä hyvän mielen tempaus, jossa joululahjoja kerätään lapsille jotka ovat esimerkiksi huostaanotettuja, lastensuojelun kohteina, lastenkodeissa tai sijaisperheissä. Tänä vuonna valitsin kuusesta pienen tytön toiveen ja jätin paketoidun lahjan keräyspisteeseen. Tämä jos mikä saa hymyn huulille ja on todellista joulumieltä.

Täällä ollaan oltu viikonloppuna niin joulutunnelmissa, joten oli pakko hakea joulukuusi ja aloittaa kodin täyttäminen joulukoristeilla. Oikeastaan meidän piti koko perheen voimin koristella kuusi, juoda glögiä, syödä joulupipareita, paistaa torttuja ja kuunnella joululauluja – Kristella nukkui sikeästi sängyssä, Kalle katseli sohvalla televisiota ja minä tein kotiin joulun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *