Hae
Carita Pesonen

Ensimmäinen

Voisin hyppiä tasa jalkaa ja iloita kuin pieni lapsi. Kaikki tämä niinkin pienestä asiasta kuin että vihdoin se päivä koitti – nimittäin ensimmäinen päivä joulukuuta. Nyt on virallisesti lupa fiilistellä joulua ja koristella koti kuusella sekä muilla ihanilla tontuilla ja joulukoristeilla, paketoida lahjoja, kuunnella joululauluja, paistaa joulutorttuja, askarrella kortteja ja leipoa joulupiparit. Kaiken lisäksi oli ihana herätä tähän päivään ja huomata kuinka maa oli valkoinen ja taivaalta satoi lumihiutaleita.

image

Olen viimeiset päivät askarrellut enemmän tai vähemmän joulukalenterin parissa, joka valmistui täysin ajallaan eilen illalla. Siskoni kanssa tehtiin toisillemme nämä kyseiset kalenterit sisältöineen piristämään aamuja perinteisen kuva- tai suklaakalenterin sijasta. Jännittää mitä kaikkea kivaa sitä luukuista paljastuu tulevien päivien aikana. Mila sai myös oman koirille tarkoitetun suklaakalenterin, jonka luukkuja avaamme yhdessä joka aamu aattoon asti. Kaikesta huolimatta minun oli pakko hankkia perinteinen kuvakalenteri, jonka luukut voimme yhdessä koko perhe aamuisin avata.

Rauhallista joulun odotusta kaikille. Toivottavasti muillakin oli yhtä mahtava joulukuun ensimmäinen päivä. Tänä aamuna joulukalenterin luukusta päivääni piristi vihreä joulutee, suklaata ja runo. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *