Hae
Carita Pesonen

Himoshoppaajan unelma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lompakko keveni kummasti ja pankkikorttia tuli höylättyä vuoden ehdottomasti parhaana shoppailupäivänä. Olin mielessäni käynyt läpi muutamia joululahja ideoita ja osa löytyi vielä super hyvillä alennuksilla – kiitos Black Friday! Kaiken lisäksi minun ei tarvinnut edes kierrellä ostoksilla muiden innokkaiden shoppailijoiden joukossa, vaan selailin kaikessa rauhassa nettikaupat läpi kotona, klikkaillen tuotteita ostoskoriin.

Kävin perjantaina hyvän ystäväni kanssa kahvilla kaupungilla, joten kauppakeskuksen tarjoukset tuli myös pikaisesti tsekattua läpi. Suurimmat ostokset tulee kuitenkin lähes poikkeuksetta tehtyä netin kautta, koska valikoima on siellä todella paljon laajempi. Olen aina rakastanut viettää aikaa kaupoilla ja käyttää paljon rahaa vaatteisiin. Kristella on jo nyt 3 kk ikäisenä viettänyt todella paljon aikaa kaupoilla äidin seurana ja tyttö näyttää viihtyvän siellä yhtä hyvin kuin minäkin.

Processed with VSCO with b5 preset

Sitten on se toinen puoli, rakastan myös kierrätystä ja mielelläni teen löytöjä kirpputoreilta sekä puolestani kierrätän omia vaatteitani eteenpäin kun alan kyllästyä niihin. Olen yrittänyt karsia pois kaikki sellaiset vaatteet, joiden käyttö on jäänyt vähiin. Turha säilytellä tolkuttomasti vaatteita sillä perusteella, että jos kuitenkin jonakin päivänä käytän näitä vielä – vaikka tähänkin asti ne olisivat lojuneet vain kaapissa käyttämättöminä jopa hintalaput paikoillaan. Näin on taas tehty tilaa uusille hankinnoille, joten innolla odotan huomista – Cyber Monday täällä ollaan valmiina!

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *