Hae
Carita Pesonen

Taianomaisin aika vuodesta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahtavaa maanantaita! Täällä on touhuttu jo viikonloppuna joululahjojen, korttien ja tietysti joulukalenterin parissa. Parempi aloittaa ettei kaikki valmistelut ja lahjojen paketointi jää aaton aatolle (niinkin on joskus vahingossa päässyt käymään). Rakastan joulua ja se on ehdottomomasti ”the most wonderful time of the year”. Kaikki se lähimmäisten ja perheen kanssa vietetty yhteinen aika, sitä ei yksinkertaisesti voita mikään.

Tänä vuonna panostetaan siskoni kanssa joulukalentereihin ja ostettiin sellaiset valmiit kalenterit, joihin sitten oman mielen mukaan täytetään yllätyksiä toisillemme. Olen pähkäillyt pian pääni puhki miten saan jokaisen 24. luukkua täytettyä, joten ehdotuksia otetaan vastaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Usein ollaan koristeltu joulukuusi jo itsenäisyyspäivän aikoihin, mutta nyt en millään malttaisi odottaa niin kauaa. Oikeastaan olen jo useamman kerran meinannut pystyttää kuusen ja luoda kotiin vähän joulufiilistä ennakkoon – ei kai se nyt niin paha ole jos fiilistelyn aloittaa jo marraskuun puolella. Sitä paitsi joulu on vain kerran vuodessa ja mielestäni siitä pitää saada nauttia. 😉

En varmaankaan ole ainoa joka ottaa joulun näin tosissaan ja aloittaa valmistelut hyvissä ajoin. En sentään hanki kesäkuussa lahjoja tai askartele heinäkuun helteillä joulukortteja vaan marraskuussa juodaan vuoden ensimmäiset glögi kupposet, paistetaan joulutorttuja, leivotaan pipareita ja paketoidaan lahjoja.

enää 33 yötä jouluun!

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *