Hae
Carita Pesonen

Isänpäivä meidän tapaan

Täytyy sanoa että tästä päivästä ei puuttunut mitään. Koska isänpäivänä on tärkeä muistaa isiä, päätettiin järjestää aiemmista vuosista poikkeavaa ohjelmaa, joka varmasti muistuisi mieleen vielä vuosien päästä. Aamulla aikainen herätys ja suunta kohti Helsinkiä, jossa päästäisiin ampumaradalle kokeilemaan ihan oikeita aseita.

Ensimmäiset 50 harjoituslaukausta ammuttiin 22 kaliberisella käsiaseella. Vaikka kuinka yritin olla tyynen rauhallinen, aseet saivat vain jotenkin jännitystä aikaa. Kädet täristen piti yrittää epätoivoisesti osua maalitauluun – ensimmäisestä lippaasta taisi ihan tuurilla osua muutama laukaus jopa tauluun. Loput sitten tosin kolisivat katon kautta lattiaan.. Lopuksi päästiin kokeilemaan ampumista 9mm Glockilla, joka oli jo vähän liian järeä omaan käteeni. Voin sanoa ettei ollut kaukana, että heittäisit hanskat tiskiin ja jättäisin loput panokset ampumatta. Jälkikäteen päivästä selvinneenä olisin valmis kokeilemaan ammuntaa koska vain uudelleen ja uskon että keskittyminen olisi helpompaa toisella kerralla.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA imageimage

Meidän isä ja Kalle pääsivät vielä lopuksi sushi buffetin kautta matkustamaan kotiin masut täynnä. Päivä isien kanssa oli jokaiselle mieleinen ja ikimuistoinen. Mitähän kivaa keksitään taas ensi vuodeksi?

Lisäksi päästiin vielä illalla valmiiseen pöytään nauttimaan päivän toinen ateria vanhempieni luona, maailman parhaan oman isäni valmistamana.

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *