Hae
Carita Pesonen

Puhdista kasvot oikein

*Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Iholle kertyy päivittäin likaa ja epäpuhtauksia, siksi kasvojen päivittäinen puhdistaminen on tärkeää muistaa. Kun iho on eloton ja samea sitä on turha yrittää peittää edes oikeanlaisella meikillä. Vähintään kerran viikossa puhdistan kasvojeni ihon perusteellisesti naamiolla. Tällöin iho pysyy kirkkaana, tasaisen sävyisenä ja huolella puhdistettuna.

Tällä hetkellä kylpyhuoneesta löytyy MayBeautyn Pore Mask -kasvonaamio, joka on vähintään yhtä tehokas kuin aiemmin käytössäni olut kyseisen valmistajan The Incredible Face Mask. Ehdotonta plussaa on, että Pore Mask -naamio on miellyttävä poistaa pesemällä se pois kasvoilta lämpimällä vedellä, varsinkin kun iho on tähän aikaan vuodesta kylmien ilmojen takia kuiva.

Processed with VSCO with c1 preset

Pore Mask -kasvonaamio:

  • Imee talia ja rasvaa iholta
  • Puhdistaa ihohuokoset
  • Sulkee ihohuokoset ja tekee niistä pienemmät
  • Tekee ihosta tasaisemman ja puhtaamman

Naamio levitetään kauttaaltaan kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Tämän jälkeen kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja näet miten naamio on puhdistanut ihohuokoset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pienenä vinkkiä, mikäli haluat luoda ylellisemmän spahetken kotona, käytä naamion levittämiseen siihen tarkoitettua sivellintä, sytytä muutama kynttilä ja rentoudu vaikutusajaksi kuuntelemaan hyvää musiikkia. Lähes yhtä täydellistä kuin käynti kosmetologilla! 😉

Naamion jälkeen kasvojen iho oli kirkkaampi ja tasaisen sävyinen. Kaikista huomattavin ero oli kuitenkin siinä, miten pehmeäksi iho jäi hoidon jälkeen. Vielä seuraavana aamuna ennen kosteuttavaa kasvovoidetta iho oli pehmeä kuin vauvan pylly – olen aina ihmetellyt kyseistä sanontaa, mutta en vain löydä tähän osuvampaa lausetta.

Jos ihosi kaipaa perusteellista puhdistusta ja kirkastusta sekä haluat saavuttaa kaiken tämän ainoastaan yhdellä hoitokerralla, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuotetta. Kaiken huipuksi koodilla: caritapore saat 30% alennuksen tuotteesta tilaamalla sen TÄÄLTÄ.

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *