Hae
Carita Pesonen

Messuviikonloppu – ole tärkeä itsellesi

Markkinoiden uusimmat terveystuotteet, ravintolisät, kauneudenhoitoa ja syksyn muotia.. Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjosi jälleen kerran I love me -messut. Takana on ehdottomasti yhdet vuoden monipuolisimmista messuista, jolloin messukeskus täyttyy terveysintoilijoista ja liikkuvista ihmisistä. Mikä parasta kaikki olivat saapuneet messuille hyvällä fiiliksellä joten väen paljoudesta johtuva tungos ei tuntunut häiritsevän. Oli super ihana nähdä viikonlopun aikana paljon tuttuja ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan.

image

Joka vuotisen perinteen mukaan kävin lauantaina pyörähtämässä paikan päällä ja tutustumassa tämän vuoden messutarjontaan. Aiempien vuosien tavoin mukana oli samoja tuttuja näytteilleasettajia sekä uusia pienempiä tulokkaita. Tarjolla oli taas kerran paljon uusia tuotteita, jotka esiteltiin messukävijöille viikonloppuna, mutta saapuvat kauppoihin vasta myöhemmin syksyn aikana.

Lauantaina olin paikalla siskoni, ystäväni sekä Kristellan kanssa. Meillä oli siis varmasti yksi nuorimmista kävijöistä mukanamme ellei jopa nuorin. Alkuun pelkäsin miten matkat ja koko päivä tulee sujumaan pienen lapsen kanssa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun olimme yhdessä kaukana kotoa. Liikkuminen tapahtumassa lastenvaunujen kanssa oli melko hidasta, suuresta väkijoukosta johtuen. Messukeskussa oli kuitenkin mitä parhaimmat tilat käytössä lapsiperheille – leikkihuone ja hoitohuone, jossa vauvan tarpeet on helppo täyttää. Kaikki sujui todella hyvin ja pikkuinen jaksoi tyytyväisenä olla mukana koko messujen ajan – voin taas kerran todeta kuinka helppo ja tyytyväinen vauva meillä on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi päivä ei myöskään riittänyt messuilla. Lähdettiin vielä sunnuntaina (kenen muun kuin äidin ja tietysti Kristellan kanssa) tekemään viimeiset hankinnat. Tarkoituksena ei ollut lähteä hakemaan mitään tiettyä, mutta tarttuihan sitä tavaraa ihan kiitettävästi taas mukaan. Päällimmäisenä messukassista löytyy superfoodeja, proteiinikahvia ja Tikis treenihaastekirja. Mukaan tarttuneista tuotteista tulen kirjoittamaan myöhemmin lisää, kun vain ehdin itse testailla ja tutustua kaikkiin ensin. 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekivätkö muutkin hyviä löytöjä messuilta? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *