Hae
Carita Pesonen

Uusi FitFashion bloggaaja esittäytyy!

Ciao kaikille! Oli aika ottaa uusi haaste vastaan, jonka seurauksena pääsette jatkossa lukemaan blogiani täällä FitFashionin puolella. Vaikka blogin kirjoittaminen on minulle ennestään tuttua, silti ajatus liittyä mukaan näin huikeaan joukkoon saa aikaan jännittäviä tuntemuksia. Alkuun kertauksena vanhoille lukijoilleni ja esittelynä uusille lukijoille kerrottakoon millaiseen blogiin olette tulleet.

Täällä kirjoittelee 25-vuotias positiivinen ja elämää rakastava avopuoliso sekä perheen äiti Kotkasta. Työskentelen yritykseni nimissä niin parturi-kampaajana, pr-työntekijänä kuin mallina. Saatan olla osalle tuttu kasvo Miss Suomi 2015 -kilpailusta. Kilpailuun valmistautumisen myötä säännöllinen treeni kuntosalilla ja terveelliset elämäntavat jäivät osaksi joka päiväistä elämääni – toisin sanoen siitä tuli elämäntapa josta todella nautin.

IMG_6807.jpg

Elän tällä hetkellä onnellisempaa elämää kuin koskaan, sillä perheeseemme syntyi pieni tyttö elokuussa. Olen siis äitiyslomalla ja päivät kuluvat pääosin kotona tyttäreni Kristellan sekä suloisen kääpiöpinseri Milan kanssa. Tasapainotan työntäyteistä ja kiireistä elämääni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja liikunnan avulla. Kokonaisuuteen omat haasteensa asettaa tämän hetkinen elämäntilanne ja perheeseen kuuluva pieni lapsi.

Haluan motivoida jokaista blogini lukijaa panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja huolehtimaan itsestään. Saada inspiraatiota arvostaa elämää, rakastamaan liikkumista ja olemaan paras mahdollinen versio itsestään. Täällä jaetaan positiivisia ajatuksia, tavoitellaan unelmia, nautitaan arjesta sekä tasapainoillaan vauva-arjen haasteiden parissa. Herkutellaan terveellisesti sekä rakastetaan kauneudenhoitoa ja itsestään huolehtimista.

Tästä alkaa minun matkani uuden blogin parissa. Tervetuloa mukaan seuraamaan! 🙂image

 

 

2 kommenttia

  1. emmakaisa kirjoitti:

    Jee täälläkin 🙂 Kivaa saada sekaan taas yks mami lisää ja kiva nähdä pian <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *