Hae
Carita Pesonen

I love me -messulippujen arvonta

Olenko koskaan maininnut kuinka paljon pidän syksystä? Yksi ehdoton syksyn kohokohta on Helsingin messukeskuksessa tänäkin vuonna järjestettävä kauneuden, terveyden, hyvinvoinnin ja muodin tapahtuma, I love me. Tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21-23.10.2016. Aikaisempien vuosien perusteella voin sanoa messujen olevan niin monipuoliset, että sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Lauantaina minut voi bongata kiertelemässä messuilla ja tutustumassa tämän vuoden tarjontaan.

Minulla on ilo suorittaa arvonta teidän lukijoiden kesken ja lahjoittaa yhdelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketti tapahtumaan. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 21-23.10.2016 välisenä aikana. Arvontaan voit osallistua helposti kommentoimalla tähän kirjoitukseen, mikä tapahtumassa kiinnostaa sinua eniten tai miksi juuri sinun pitäisi voittaa liput itsellesi ja ystävällesi? Arvonta päättyy perjantaina 14.10 klo:12.00. Voittaja ilmoitetaan blogissa ja otan häneen henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla, joten käytäthän kommenttia jättäessä sähköpostiosoitetta jota seuraat päivittäin, näin varmistetaan lippujen saapuvan ajoissa perille voittajalle. Lippupaketti postitetaan voittajalle heti ensi viikon alussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka moni on suuntaamassa paikan päälle ensi viikolla? Nähdään messuilla! <3

IMG_9291

21 kommenttia

 1. Iitu kirjoitti:

  Olis ihan mahtava päästä arjesta hetkeks ja keskittyä vaa itteesä välillä 🙂 kaikki aika kuluu opiskellen ja töitä tehen ni ei aika riitä rentoututumiseen ollenkaa 🙁

 2. Hanna kirjoitti:

  Kaikki erityisesti ”Luonnollisesti” teeman alla kiinnostaa.

 3. Taru kirjoitti:

  Olisi ihana päästä tutustumaan uusiin meikkijuttuihin! En ole käynyt kun yhtenä vuotena messuilla, mutta tänä vuonna olisi kiva parin vuoden tauon jälkeen mennä.

 4. manna kirjoitti:

  En ole käynyt aiemmin eikä ole ystävänikään, ehkä nyt olisi jo aika:)

 5. Anne kirjoitti:

  Minua kiinnostaa kaikki erityisesti,muoti,terveys,kauneus..

 6. Ida kirjoitti:

  Jokavuotinen perinne käydä siskojen ja äidin kanssa messuilla, ja eniten aina kiinnostaa terveys 🙂

 7. Sanna P kirjoitti:

  En ole aikaisemmin käynyt näillä messuilla, mutta nyt on suuri halu päästä, sen verran hehkutetut messut ja aihepiiriltään minua kiinnostava. Minua kiinnostaa monipuolisesti liikunta ja hyvinvointi, kosmetiikka, vaatetus, tutustuminen uusiin firmoihin, hyvät tarjoukset jne. Itselleni jo onnistuin lipun hankkimaankin, mutta yritän vielä hankkia ystävillenikin lippuja, jotta päästäisiin isolla tyttöporukalla matkaan ^_^

 8. Mummo ja koira kirjoitti:

  Minua kiinnostaa erityisesti terveys ja hyvinvointiasiat messuilla. Olen menossa ko.viikonloppuna poikani perheen luo ja kävisin messuilla yhdessä miniäni kanssa. Mukana siis arvonnassa. mummolta@gmail.com

 9. Suvi-Tuulia Kallio kirjoitti:

  Koska näillä messuilla on mukava käydä. Minulla on lippu jo mut kaverille pitäis saada. stkallio@pp.inet.fi

 10. Jenna kirjoitti:

  Messut on syksyn pirystysviikonloppu ja siitä on tullut jo perinne käydä siellä. Terveys aiheet tulee katsottua ja muukin kiinnostaa joten siellä saa kulumaan monta tuntia. 🙂

  Lippupaketti mulle sen takia, että siitä voisi toisen tarjota ystävälleen.
  jenskuojanen@gmail.com

 11. Pia kirjoitti:

  Ystäväni kanssa hauskaa pitämään sekä uutuuksia luonnonkosmetiikassa katsastamaan.

 12. Miia kirjoitti:

  Minua kiinnostaa messuilla eniten kaikki hyvät tarjoukset, erityisesti kosmetiikan osalta. Olin viime vuonna äitini kanssa kyseisillä messuilla ja ottaisin hänet kyllä nytkin mukaan, olisi kiva päästä viettämään mukava äiti-tytär päivä kivoilla messuilla! 🙂

 13. Raisa kirjoitti:

  Olen menossa messuille,lippuja ei vielä kuitenkaan ole -joten olisi erittäin mukava yllätys ne saada. En ole aiemmin käynnyt,joten en osaa erikseen mitään mainita

 14. Miila kirjoitti:

  En oo ikinä käynyt mutta haluisin päästä ihmettelemään mitä kaikkea sieltä löytyykään, ja samalla saada vähän piristystä tähän syksyn keskelle 🙂

 15. Janina kirjoitti:

  Rakastan luomukosmetiikkaa ja olen ikuinen jouluihminen, joka rupeaa suunnittelemaan lahjoja aivan viimeistään syyskuussa. Näiden yhdistelmänä ystävien paketteihin on päätynyt milloin minkäkin itselleni uuden merkin tuotteita, usein juuri syksyn messuilta. Tällä ratkeaa myös se ainainen ongelma kun messuilta tekisi mieli ostaa yhtä sun toista: osan voi hyvillä mielin ostaa lahjaksi!

 16. Jaana kirjoitti:

  Olen aina halunnut kyseisille messuille, mutten vielä kertaakaan ole paikan päälle jostain syyst päässyt 🙁 Joten olisi kiva, jos nyt onni suosisi! 🙂

 17. Heli kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa! 🙂

 18. riinal kirjoitti:

  Moikka!
  Olisi mukava päästä messuille, sillä en ole koskaan ko. messuilla käynyt. Viime ajat olen tiukasti kirjoittanut kandin tutkielmaa, joten pieni ”hengähdys” olisi paikallaan. Eniten kiinnostaa raakaruokaan liittyvät jutut.

 19. Pimassou kirjoitti:

  Messutunnelma ja tarjoukset. Joka syksyhän sinne on päästävä 🙂

 20. Niksu kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikat kiinnostaisivat todella paljon☺️ Olen pitkään harkinnut jo niihin vaihtoa ja nyt olisi hyvä hetki päästä kyselemään ja vertailemaan. Ottaisin mukaan siskoni, joka rakastaa kokeilla ja tehdä erilaisia raakakakkuja, joten pääsisimme maistelemaan niitä yhdessä❤️

 21. Pauliina kirjoitti:

  Olisi ihana päästä hyvän ystäväni kanssa vähän hemmottelmaan itseämme :)! Eritoten kauneus ja terveys osa-alueina kiinnostavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *