Hae
Carita Pesonen

Hetki omaa aikaa..

Vauva kotona ja pääsin viettämään hetken omaa aikaa ystävien kanssa, huono omatunto? – ei todellakaan.

Viimeiset viikot on tullut vietettyä missä muualla kuin erittäin tiiviisti kotona. Vieraita on käynyt lähes päivittäin ja ollaan pikku hiljaa beiben kanssa löydetty tietty rytmi päivään. Kaikki alkaa tuntua päivä päivältä helpommalta – mitä nyt väsymys painaa edelleen, mutta se on ihan normaalia kun ajattelee että aiemmin on saanut nukkua yöt heräämättä ja nykyään herätään pari kertaa yöllä syömään. Melko ihanteellinen tilanne kuitenkin, sillä yöllä nukutaan lähes poikkeuksetta 2-4h pätkiä.

Kävin ystävieni kanssa elokuvissa ja voin sanoa että kyllä teki hyvää! Vaikka tosin lähteminen oli hieman vaikeaa ja pikkuisen jättäminen kotiin ilman äitiä tuntui alkuun pelottavalta ajatukselta. Tiesin Kallen kuitenkin pärjäävän paremmin kuin hyvin, joten sain keskittyä rauhassa elokuvaan miettimättä miten kotona pärjätään.

En todellakaan muista koska olisin nauranut minkään elokuvan aikana niin paljon kuin nyt. Uusi Bridget Jones’s Baby leffa oli todellakin näkemisen arvoinen. Osittain vaikutti varmasti omassa hyvinkin tuoreessa muistissa oleva raskausaika, jonka seurauksena raskaus ja vauva-aiheinen huumori upposi hyvin ainakin minuun. Mikäli haluatte astetta helpomman ja mukavamman ”vatsalihastreenin” ja päästä nauramaan vatsalihakset kipeänä, tämä leffa toimii siihen! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9291

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *