Hae
Carita Pesonen

Puuttuva palanen

Ensin meillä oli vain toisemme, sitten saimme sinut ja nyt meiltä ei puutu mitään! <3

Keskiviikko aamuna klo:5.02 saatiin meidän perheeseen maailman suloisin pikku prinsessa ja tosiaan rakkaus sai aivan uuden käsityksen.
Ensimmäiset päivät ovat menneet tutustuessa toisiimme, rakentaen luottamusta ja keräten rohkeutta uuteen vaiheeseen elämässä. Alku on yhdessä opettelua ja kaikki on uutta meille jokaiselle niin pienokaiselle kuin isälle ja äidille.

Ensimmäisen päivän jälkeen kaikki alkoi pikku hiljaa tuntua todelliselta ja tajusin vihdoin, että minä olen nyt oikeasti äiti. Tuo pieni vieressä makaava käärö on parasta mitä olin voinut elämääni toivoa. Ja se rakkaus… Sitä ei voi sanoin kuvailla kuinka se vain kasvaa päivä päivältä.

Meille kuuluu hyvää ja ensimmäiset päivät yhdessä ovat sujuneet mukavasti. Ensimmäinen yö yhdessä vauvan kanssa ei tosin ollut mitenkään levollinen vaikka uni olisi ollut enemmän kuin tervetullut. Takana oli 3 vuorokautta joiden aikana olin nukkunut hyvällä tuurilla 4h jos sitäkään, joten väsymys alkoi painaa väkisinkin. Toisaalta jotkut ihmeen hormonit täällä varmasti hyrräsi, koska väsymys unohtui aika ajoin taas melko nopeasti. Mitä sitä ei tuon pienen eteen tekisi? Viime päivinä on tullut hyvinkin tutuksi, että esimerkiksi aamupuuro ei todellakaan maistu samalta kylmänä ja päiväunet on enemmän kuin hyvä juttu, jos sellaisille löytyy sopiva väli päivästä.

Pikaiset kuulumiset täältä sairaalasta ja nyt odotellaan, koska päästäisiin kotiutumaan ja aloittamaan uutta erilaista arkea perheen kanssa, kaikki yhdessä.

IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *