Hae
Carita Pesonen

Puhdas iho

*Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Erilaiset iho-ongelmat ovat monelle meille osa joka päiväistä arkea. Hehkuvan ja hyvin hoidetun ihon salaisuuden takana ei aina ole kasvohoidot kosmetologilla. Niin naisilla kuin miehillä on yhtä tärkeää huolehtia ihon hyvinvoinnista. Valitsemalla laadukkaita ja oman ihon tarpeisiin sopivia tuotteita, on mahdollista saada kotona näkyviä tuloksia ihon kunnon paranemiseen. Tällä hetkellä käytössäni oleva kasvonaamio tekee ihosta sileämmän ja puhtaamman jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Säännöllinen kuorinta ja puhdistus on hyvä tapa pitää kasvojen iho kirkkaana ja sileänä. En ole koskaan kärsinyt mitenkään erityisesti minkäänlaisista iho-ongelmista kuten finneistä tai näpyistä. En tiedä onko syy hyvissä geeneissä vai säännöllisessä ja laadukkaassa ihonhoidossa, johon olen jo nuoresta pitäen panostanut. Erityisesti näin raskausaikana hormonit saattavat vaikuttaa suuresti ihoon niin hyvällä kuin huonolla tavalla. Ilman kunnollista puhdistusta iho muuttuu helposti sameaksi ja voi pahimmillaan aiheuttaa huokosten tukkeutumista, mustapäitä ja näppyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MayBeauty The Incredible Face Mask on tuote, joka lupaa tehokkaasti poistaa mustapäitä, kuolleita ihosoluja, ehkäisee aknea ja poistaa ihon rasvaisuutta. Tuote on turvallinen käyttää myös raskausaikana ja mikä parasta sitä ei ole testattu eläimillä. Tuotteet on pakattu käteviin pieniin annospakkauksiin, näin annostelu on helppoa ja tuotetta on tarvittaessa kätevä kuljettaa mukana matkoilla.

Naamio levitetään kasvoille pakkauksen mukana tulevalla siveltimellä. Tässä vaiheessa kannattaa ehdottomasti varoa hiusrajoja sekä kulmakarvoja, jos haluat säilyttää karvasi vielä naamion poiston jälkeen. Maskin levitettyä sen annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia. Tämän jälkeen aine kuoriutuu iholta yhtenä kappaleena, jolloin on helppo kurkistaa mitä kaikkia epäpuhtauksia siihen tarttui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on ehdottomasti yksi tehokkaimpia kasvonaamioita, joita olen kokeillut. Naamio kuivui niin hyvin kiinni ihoon, että se nipisteli hieman poistaessa ja vaikka ihoni on kuiva sekä herkkä, tuote ei ärsyttänyt kasvojani ollenkaan. Naamion jälkeen kasvojen iho tuntuu todella pehmeältä, puhtaalta ja raikkaalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan tarjota lukijoilleni tilaisuuden päästä testaamaan tätä uskomatonta kasvonaamiota, joten koodilla caritamask saat tuotteesta 30% alennuksen. MayBeauty tuotteita pääset tilamaan suoraan TÄSTÄ.IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *