Hae
Carita Pesonen

Loppusuoralla!

Niin hassulta kuin se tuntuukin, en meinaa erottaa viikonloppua arjesta toisin kuin aikaisemmin. Päivät ovat täysin samanlaisia oli se sitten lauantai tai maanantai. Tällä hetkellä jännitetään ainoastaan, koska synnytys käynnistyy. Laskettu aika on jo ensi perjantaina, joten viimeisiä viedään joka tapauksessa päätti pienokainen syntyä sitten ajallaan tai ei. Toisaalta synnytys saisi mielestäni jo pikku hiljaa käynnistyä, sillä odottavan aika on pitkä.

Perjantaina päätettiin siskoni kanssa tehdä vielä viimeinen matka Helsinkiin, ennen vauvan syntymää. Aika vierähti lounaalla siskoni Karoliinan ja ystäväni Carolan kanssa, josta poikettiin vielä siskoni kanssa pikaiselle kierrokselle keskustan kauppoihin. Uskokaa tai älkää, mutta tällä kertaa en ostanut mitään.. siis oikeasti en yhtään mitään! Mulla oli ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni sellainen olo, että kaupasta toiseen itsensä raahaaminen vaati jonkinlaista selviytymistä. Tällaista ei tapahdu kovin usein – tai oikestaan ole tapahtunut varmasti koskaan aikaisemmin.

Kaiken lisäksi lähdettiin juuri pahimpaan ruuhka-aikaan ajelemaan Helsingin keskustasta Vantaalle kohti Ikeaa. Reilu tunti istumista autossa ja perille päästessä oli ihan voittajafiilis. Olisin voinut jo siinä vaiheessa luovuttaa, mutta sinnikkäästi jaksoin kotiin asti. Illalla kotiin päästessä olo oli väsyneempi kuin aikoihin ja ensimmäistä kertaa koko raskausaikana teki mieli nostaa jalat kohti taivasta. Olisi ehkä kannattanut harkita päivän kenkä valinta paremmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän reissun jälkeen oli ihan huippua vain nauttia viikonlopusta kotisohvalla leffoja katsellen ja Milan kanssa ulkoillen. Kesäkin tuntui tulleen takaisin, joten parempi nauttia näistä lämpimistä päivistä kun niitä on vielä jäljellä.

Ihanaa sunnuntai päivää kaikille!IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *