Hae
Carita Pesonen

Heinäkuun parhaat

Kaikki ei tosiaan aina mene niin kuin suunnittelee. Tarkoituksena oli aloittaa mammaloma rennoissa merkeissä ilman sen kummempaa hössöttämistä. Lomapäiviä on onneksi takana niin olematon määrä, että saan varmasti nauttia kotona olosta vielä kyllästymiseen asti. Vietän nyt toista viikkoani virallisesti äitiyslomalla ja ajatus kotona olemisesta alkaa pikku hiljaa tuntumaan luontevalta ja melko kivalta. Aikaiset aamuherätykset ovat saaneet tilalleen kiireettömät aamut ja päivät joita ei tarvitse aikatauluttaa lähes ollenkaan – vielä tällä hetkellä.

Ajatuksena oli loman alkaessa panostaa entistä enemmän kirjoittamiseen täällä blogin puolella, kuitenkin tekemättömien asioiden lista on koko ajan kasvanut sitä vauhtia, että tietokonetta en ole kerennyt avata ollenkaan kahden viimeisen viikon aikana. Tuntuu että näin lomalla ajantaju katoaa totaalisesti ja perun jo tässä vaiheessa sanomani siitä, että äitiysloman alkaessa minulla ei ole muuta kuin aikaa. Tällä hetkellä ainoa asia mitä toivon terveen oman pienen vauvan lisäksi on aikaa, lisää tunteja vuorokauteen. Riittävästi aikaa valmistella koti tulevan pikkuisen tarpeisiin sopivaksi, vaikka kaikki alkaa olemaan valmista niin aina tulee mieleen jotakin pientä mitä olen unohtanut tai en ole osannut ottaa huomioon.

Instagramissa ja Snapchatissa minua seuraavat tietävätkin jo millaisen ihanan yllätyksen ystäväni olivat onnistuneet järjestämään minulle ja erityisesti tulevalle pienokaiselle, nimittäin Baby Showerit. He todellakin yllättivät minut täysin, vasta jälkikäteen mietittyäni tajusin mistä mieheni siivous innostus johtui juhlia edeltävänä päivänä. Puhumattakaan shoppailu ehdotuksesta kyseisenä päivänä, jolloin minut piti saada pois kotoa. Sain nauttia täydellisen päivän parhaiden ystävieni seurassa vauvakutsujen merkeissä. Päivän ohjelmassa oli höpöttelyä ystävien kesken, lahjojen avaamista, lapsuus kuvista tunnistamista, pilttien maistelua sekä tietysti herkuttelua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erityisen kiitollinen olen, kuinka moni ystävistäni oli päässyt paikalle ja miten paljon vaivaa juhlien eteen oli nähty. Sain taas kerran huomata kuinka onnekas olen kun ystäväpiiristäni löytyy toinen toistaan upeampia sekä korvaamattomia ihmisiä. IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *