Hae
Carita Pesonen

Päivä meidän perheen matkassa

Taas olisi uusi viikkoa aloitettu perinteisesti töiden merkeissä, en voi uskoa kuinka nopeasti päivät, viikot ja jopa kuukaudet kuluvat.. Ensi viikko vielä töitä ja sitten on aika aloittaa täysin uusi vaihe elämässä. Alkuun toivon ehtiväni viettämään vielä niin sanottua lomaa ennen varsinaista h-hetkeä. Kaikki pitäisi mennä suunnitelmien mukaan mikäli vointi pysyy yhtä hyvänä kuin tällä hetkellä ja pikkuinen malttaa odottaa syntymäänsä laskettuun aikaan. Kaikki ei kuitenkaan mene aina niin kuin suunnittelee ja myös tähän olen mielessäni varautunut.

Pääsimme vihdoin eilen viettämään mieheni kanssa varsinaista laatuaikaa yhdessä. Suuntasimme aamulla kohti Ikeaa, ajatuksena selviytyä päivästä nopeasti, hyvän ostoslistan ansiosta – toisin kuitenkin kävi. Koko päivän mittainen ostosreissu takana ja kaikki muu tarvittava mitä lähdettiin hakemaan on nyt ostettu paitsi pinnasänky – kuinka vaikeaa voi olla yhden sängyn saaminen kotiin asti. Se tärkein minkä takia edes lähdimme ostoksille ja juuri kyseinen tuote oli loppunut koko tavaratalosta. Tietenkään mikään muu sänky ei kelvannut, koska olimme jo vertailleet ja päätyneet kyseiseen malliin todettuamme sen kaikista käytännöllisimmäksi juuri meidän tarpeisiin. Nyt odotellaan tilattua sänkyä viimeistään ensi viikolla saapuvaksi kotiin.

Ei meidän päivä pelkästään Ikeassa kulunut, vaan Helsingin suunnalla käydessä tehtiin vähän muitakin ostoksia. Löysin itselleni uusia koruja ja muutamia kivoja vaatteita, joita ei vaan voinut jättää ostamatta. Vauvanvaatteita ei tällä kertaa ollut tarkoitus käydä edes katsomassa, mutta saattoi sieltä muutama pikkuinen vaatekappale tarttua mukaan kotiin vietäväksi. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9291

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *