Hae
Carita Pesonen

Kiitollinen, siunattu, onnellinen…

Oli mukava päästä nauttimaan täysin vapaasta viikonlopusta ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Olen aina pitänyt tärkeänä antaa aikaa itselleen ja olen sitä mieltä niin tällä hetkellä kuin tulevana syksynä. Pitää nauttia vielä siitä kun voin suunnitella päivän täysin omien ehtojen mukaan.

Aloitin viime viikonlopun hyvän ystäväni ja ruoan parissa täydellisesti meren äärellä. Käytiin illallisella ravintola Keisarinsatamassa ja pakko myöntää että vaikka olen asunut koko ikäni Kotkassa, tässä ravintolassa en ollut koskaan aikaisemmin käynyt. Ruoka oli kokonaisuudessaan hyvää ja annoksen bataattiranskalaiset täydelliset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voisin sanoa etten saanut viikonlopun aikana juuri mitään aikaiseksi, mutta kuitenkin tarkemmin ajateltuna… Asunto on siivottu lattiasta kattoon ja tähän mennessä hankitut vauvanvaatteet on vihdoin pesty ja silitetty vaatekaappiin odottamaan pientä käyttäjää. Sain eilen myös tämän vuoden äitiyspakkauksen joten tulevina iltoina tiedossa on lisää vaatteiden pesua ja silitystä. Pakkaus piti sisällään paljon hyödyllisiä tuotteita ja tarvikkeita, mutta suurin osa vaatteista oli mielestäni melko poikamaisia. Osa vaatteista tulee käyttöön, osa säilytetään ja jotkut jäävät todennäköisesti käyttämättä.

Olen niin onnellinen ja kiitollinen pikkuisen puolesta kaikista ystäviltä, asiakkailtani ja tuttavilta saaduista ihanista vauvanvaatteista ja tavaroista. Kiitos kaikille tästä ihanasta eleestä ja onnitteluista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisimmät postaukseni ovat olleet enemmän tai vähemmän raskaus ja vauva-aiheisia ja koska tämä elämänmuutos on tällä hetkellä erittäin suuressa osassa arkeani tulen jatkossakin kirjoittamaan aiheesta vähintään yhtä paljon kuin kuluneiden kuukausien aikana. Suurin osa (lähes kaikki) tällä hetkellä mielessäni pyörivistä ajatuksista liittyy jollakin tavalla tulevaisuuden suunnitteluun. Yritän elää päivä kerrallaan ja olla stressaamatta sen suuremmista asioista.

Processed with VSCO with b1 presetIMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *