Hae
Carita Pesonen

Täydellisen erilainen juhannus?

Tarkemmin ajateltuna tänä vuonna juhannusta vietettiin melko samalla tavalla kuin parina viimeisenä vuotena. Se että tällä hetkellä alkoholin nauttiminen ei kuulunut omaan juhannukseeni ei poikkea mitenkään viime vuosina viettämistäni keskikesän juhlista. Enemmänkin voisin sanoa nauttivani hyvästä grilliruoasta ja perheen kanssa yhdessä vietetystä ajasta.

Koska en pidä tänä vuonna kesälomaa ollenkaan (vaan jään suoraan 4 viikon päästä äitiyslomalle) päätin lopettaa työni jo keskiviikkona ja siirtyä juhannuksen viettoon aikaisemmin. Tämän kunniaksi suuntasimme torstaina siskoni kanssa Helsinkiin ostoksille. Tarkoituksena oli tehdä pitkästä aikaa (tai pitkästä ja pitkästä, miten sen nyt ottaa) hankintoja itselle, mutta kuinkas siinä sitten kävikään.. Lopulta pieniä suloisia vauvanvaatteita päätyi taas meidän kotiin odottamaan käyttöä. Tällä hetkellä ei oikeastaan tunnu kovin järkevältä ostaa itselleen uusia vaatteita vaan odotan suosiolla siihen asti kunnes pääsen taas synnytyksen jälkeen takaisin ”omaan kroppaani” ja entisiin mittoihini.

Meidän perheellä ei ole koskaan ollut tapana mökkeillä juhannuksena enkä ole myöskään koskaan viettänyt juhannusta festareilla. Mitä vanhemmaksi sitä tulee niin sen vähemmän tällaiset asiat tuntuvat kiinnostavan. Voin rehehellisesti sanoa viihtyväni paljon mielummin kotona.

Viikonloppuna sää oli huomattavasti edellisiä vuosia parempi, joten lähinnä aikaa vietettiin ulkona ottaen kaikki ilo irti lämmöstä ja aurinkoisista päivistä.

Tänä juhannuksena:

– Kävin kesän ensimmäisellä picnikillä
– Söin grilliruokaa päivittäin
– Vietin aikaa perheeni kanssa
– Olin päivän uimarannalla
– Paistoin kesän ensimmäiset vohvelit
– Kävin kalastamassa

image

Tällaisen miniloman jälkeen on hyvä palata arjen kiireiden pariin. Toivottavasti muidenkin juhannus meni yhtä mukavasti ja onnistuneesti. Rentoa ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *