Hae
Carita Pesonen

Vauvahankinnat (osa 2) tärkeimmät hankinnat

Lähes kaikki niin sanotusti pakolliset ja tärkeimmät hankinnat alkaa olla tehtynä – toivottavasti en ole unohtanut mitään oleellista. Elän ainakin siinä uskossa, että pienokaisen syntymän jälkeenkin pystyn lähtemään kauppaan hakemaan niitä puuttuvia tavaroita, joita en ole osannut ottaa huomioon etukäteen.

Vaunut Emmaljunga Super Viking

Yksi tärkeimmistä hankinnoista oli ehdottomasti vaunut. Niiden kanssa mietittiin pitkään mitkä olisivat juuri meidän perheen tarpeita vastaavat. Vaihtoehtoja oli useita, kuitenkin päädyimme lopuksi ensimmäisenä mielessä olleeseen vaihtoehtoon. Tämä oli hankinta jonka kanssa en missään nimessä olisi suostunut käytettyihin vaan ehdottomasti oli saatava uudet. Lopullinen valinta oli Emmaljunga Super Viking.

Suurimmaksi osaksi päätökseen vaikutti se, että kyseisistä vaunuista saa rakennettua juuri sellaiset kuin haluaa. Ketterän kokoiset, näppärät kääntyvät etupyörät, ilmakumipyörät, kestävät, tyylikkäät ja ennen kaikkea hyvät arvostelut saaneet lastenvaunut. Myönnän olevani monien asioiden suhteen merkkiuskollinen ja paljon kehuttu Emmaljunga merkki vaikutti tässäkin valinnassa alkuperän, laadun ja turvallisuuden lisäksi.

Vaunukopan valinta oli ehkä helpoin osa ja sen suhteen päädyimme (yllätys, yllätys) valkoiseen tietysti nahkaiseen materiaaliin kun puolestaan ratasistuin haluttiin myös nahkaisena mutta mustana. Useimmissa muissa, kuten perinteisissä yhdistelmävaunuissa vaunukoppa ja ratasistuin on mahdotonta saada eri värisenä ja käytänöllisistä syistä valkoinen ratasistuin olisi ollut mielestäni huono valinta. Tähän mennessä olen saanut ihailla näitä meidän olohuoneessa enkä millään malttaisi odottaa tulevia ulkoiluja vaunujen kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turvakaukalo(t) Graco Logico S

Tosiaan tarkoituksena oli hankkia yksi turvakaukalo ja kaksi isofix alustaa, jotta kaukalon siirtäminen olisi mahdollisimman helppoa meidän perheen molempiin autoihin. Kuitenkin meillä on tällä hetkellä kaksi erillistä Graco Logico S turvakaukaloa ja alustaa odottamassa pikkuisen kotiutumista. Nämä tarjoutuivat meille vähän käytettynä ja edullisemmin kuin yksi uusi vastaavanlainen, joten nyt ei tarvitse todellakaan miettiä alustan eikä edes turvakaukalon siirtämistä autosta toiseen.

Sitteri Joie Rocker Dreamer Hoot

Sitteri oli ensimmäisiä tekemiäni vauvahankintoja ja sen hankin jo ennen rakenneultraa. Rakastuin kyseiseen kuosiin heti ensisilmäyksellä ja tässä suurin syy miksi juuri tämä valikoitui meille – tyylikkyys ennen kaikkea. Sitterissä on musiikkisoitin sekä tärinätoiminta, jonka pitäisi auttaa vauvaa rauhoittumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkasänky Emma basic

Olen jo usean kerran löytänyt itseni tilanteesta jossa sanon, että minusta ei tule äitiä joka omii lapsen pelkästään itselleen ja miksi en uskaltaisi luottaa vauvaa kenenkään muun hoitoon – kuinkahan moneen kertaan joudun sanani vielä perumaan. Niinpä meillä on hankittuna matkasänky valmiiksi pienokaisen yökylä reissuja varten. Tarkoitus olisi totuttaa pikkuinen jo pienestä pitäen olemaan tarvittaessa yötä muuallakin kuin kotona ja vanhempien kahdenkeskinen aika tulee varmasti välillä tarpeeseen.

image

Seuraavaksi tulen kirjoittamaan teille hieman pienemmistä, mutta myös tärkeistä vauvahankinnoista, joita olen tehnyt raskausaikana.IMG_9291

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Hei! Mistä upeat housut on?:)

    • Carita kirjoitti:

      Housut on tilattu Body Action verkkokaupasta. Sieltä pitäisi löytyä, jos on vielä saatavilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *