Hae
Carita Pesonen

#Huulipunavallankumous

Se päivä vuodesta, kun huulet punataan hyvän asian puolesta! Aloitin tänään aamuni hyvin perinteisesti, ainoastaan vaihtaen tällä hetkellä suuressa suosiossa olleen hennon nuden sävyisen arkikäytössä olevan huulipunani kirkkaan punaiseen sävyyn. Tämä sen vuoksi, että halusin osoittaa tukeni tärkeää asiaa kohtaan. Sosiaalisessa mediassa nähdään tänään toinen toistaan rohkeampia valintoja punaisten huulien suhteen ja haluan kuulua tähän joukkoon, koska asia on lähellä omaa sydäntäni.

Huulipunavallankumous on jo kolmannen kerran järjestettävä kampanjapäivä, naisten sydänterveyden edistämiseksi. Tapahtumalla Sydänliitto haluaa kannustaa naisia pitämään huolta oman sydämensä hyvinvoinnista ja kasvattaa tietoisuutta erityisesti siitä, että Suomessa sydänsairaudet ovat naisten yleisin kuolinsyy. ”Vuosittain yli 10 000 naista kuolee verenkiertoelinten sairauksiin, joista yleisin on sepelvaltimotauti.”

Tärkeässä roolissa sydänsairauksien ennaltaehkäisyssä ovat oikeanlainen ja terveellinen ravinto, säännöllinen liikunta sekä tupakoimattomuus. Nämä on asioita jotka kuuluvat ajatusmaailmaani ja joka päiväiseen elämääni. Pienillä elämäntapa valinnoilla pystymme vaikuttamaan hyvin paljon omaan terveyteemme.

Tapahtumaan voivat osallistua kaikki, jotka haluavat osoittaa tukensa naisten sydänterveyden edistämiselle. Osallistuin jo viime vuonna jakamalla somessa kuvan punatuista huulista ja niin teen myös tänäkin vuonna. Huulipuna kuuluu minulle joka päiväiseen arkimeikkiin oli se sitten korallin, persikan tai nuden sävyinen, niin tämän päivän väri on ehdottomasti kirkkaan punainen. Tänään siis jokainen itsevarma nainen punaa huulensa rohkeasti ja osoittaa tukensa sekä kiinnostuksensa tärkeää asiaa kohtaan.

#huulipunavallankumous.

image
Punaisia suukkoja ja iloista keskiviikkoa!

IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *