Hae
Carita Pesonen

Vastoinkäymisistä vahvemmaksi..

Pahoittelut jo näin alkuun pitkästä blogi hiljaisuudesta, mutta täällä jouduttiin viikko sitten sängyn pohjalle lepäilemään. Se että sairastaminen on jo muutenkin ihan kamalaa niin voin sanoa, että raskausaikana se on vielä satakertaa kauheampi kokemus. Olen vielä luonteeltani sellainen, että lääkäriin mennään vasta kun on monesti jo myöhäistä ja lääkkeitä yritän vältellä viimeiseen asti – erityisesti tällä hetkellä. Nyt kuitenkin oli pakko antaa periksi, sillä en muista koska viimeksi olisin sairastanut tällaisen taudin, joten suuntasin apteekkiin etsimään sopivia lääkkeitä kuumeen ja flunssan hoitoon.

Viikonloppu lepoa ja viime viikko alkoi jo paljon paremmalla fiiliksellä – tai siltä se ainakin ensin vaikutti. Olen jo usean kerran maininnut väsymyksestä, joka tuntuu olevan ainoa asia josta olen kärsinyt koko raskausaikana. Tällä hetkellä se tuntuu vaivaavan päivä päivältä vain entistä enemmän ja se näkyy monessakin asiassa. Väsymystä ei paljon helpota se, että yöt kuluu pyörien sängyssä etsien sopivaa asentoa, jossa olisi hyvä nukkua.

Väsymystä, unettomuutta ja stressiä havaittavissa? Keho viestii kyllä näistä asioista välittömästi, jolloin on hyvä jättää turha itsensä rasittaminen ja keskittyä lepäämiseen. Laskin jopa mielessäni jo päiviä ja viikkoja viimeiseen työpäivään ennen äitiysloman alkamista ja töitä olisi enää ainoastaan 6 viikkoa tiedossa (hyvällä tuurilla, koskaan kun ei voi tietää mitä tuleman pitää ja mikä on vointi ensi viikolla). Eniten mietityttää miten sitä osaa jäädä kotiin, mutta tuskin sitä kuitenkaan aika käy pitkäksi, eiköhän pienokainen huolehdi siitä asiasta.

IMG_1691

Tänään me suunnataan mieheni kanssa paikalliseen synnytyssairaalaan tutustumiskäynnille. Toivon, että käynnin jälkeen olisi helpottuneempi olo odottaa synnytyksen lähestymistä ja kätilöt kertoisivat vähän faktaa mitä on tulossa. Minulla kun ei ole asian suhteen minkäänlaisia odotuksia, VIELÄ!

Energistä viikkoa kaikille!IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *