Hae
Carita Pesonen

Pientä kivaa odottaville äideille..

Pientä kivaa piristystä kuluneeseen viikkoon toi lastentarvike myymälästä noutamani Babybox, joka on täysin ilmainen netistä tilattava lahjalaatikko kaikille tuleville vanhemmille. Voit tilata omasi TÄÄLTÄ  ja noutaa sen sinulle lähimmästä lastentarvike -ketjun myymälästä.

Törmäsin Facebookin kautta mainokseen Babyboxista ja ei aikaakaan kun olin jo noutamassa omaa pakettiani myymälästä ja hypistelemässä sen sisältöä kotona. En tiennyt yhtään mitä odottaa ja avatessani laatikon sisältönä paljastui hyödyllisiä tuotteita, näytteitä ja esitteitä..

♥ Natusan baby puhdistuspyyhkeitä
♥ Philips Avent -tutti, I ♥ mom
♥ Ceridal Lipogeeli ja kosteuttava voide
♥ Neutral tuoksutonta pyykinpesunestettä
♥ Pampers kosteuspyyhkeitä
♥ Pampers vaippa näytteitä
♥ Viaplay 2kk ilmaiseksi
♥ Natusan baby kosmetiikkalaukku
♥ Natusan baby hellävarainen pesuneste
♥ Folksam kuolaliina, 100% ekologista puuvillaa
♥ Lindex vauvan sukat
+ esitteitä lapsivakuutuksesta, apteekin tuotteista…

IMG_1271

Lisäksi myös rekisteröitymällä Liberokerhoon TÄÄLLÄ pääset noutamaan ilmaisen Liberolaukun sinulle lähimmästä K-kaupasta aikaisintaan 8 viikkoa ennen laskettua aikaa. Laukku sisältää kaikkea hyödyllistä koko perheelle, kuten Libero Touch – vaippoja, hoitotuotteita ja vauvan lelun.

kuva: libero.fi

Kuva: www.libero.fi

IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *