Hae
Carita Pesonen

Onni olla onnellinen.

Omalla kohdallani kuluva raskaus on ollut tähän asti todella helppo. En ikinä osannut kuvitella pääseväni näin helpolla, mutta ehkä se pahin on vielä edessä. Alkuun mietin hyvin paljon synnytystä, mutta enää en ole viitsinyt vaivata päätäni asian suhteen. Se menee niin kuin kuuluu mennä ja kyllä siitä on muutkin äidit selvinneet. En todellakaan odota, että kaikki voisi mitenkään mennä näin hyvin kuin tähän asti. Jätän kuitenkin mielelläni kuulematta ja lukematta ne kaikista kamalimmat synnytyskertomukset.

Olen selvinnyt ilman minkäänlaisia pahoinvointeja ja väsymys on alkanut painaa vasta hiljattain. Toisaalta väsymys alkaa olla sellaista, että yhdet päiväunet eivät tunnu riittävän päivässä ja pirteänä herääminen herätyskellon soidessa tuntuu mahdottomalta ajatukselta aamulla. Minulla olisi enää kaksi kuukautta aikaa äitiysloman alkamiseen, jos pystyn olla töissä viimeiseen mahdolliseen päivään asti. Lähestyvä äitiysloma alkaa pikkuhiljaa tuntua entistä pelottavammalta ajatukselta ja alan jo oikeasti odottamaan sitä hetkeä miten suhtaudun töistä pois jäämiseen ja kotona oloon. Helppoa se tuskin tulee olemaan, mutta kaikkeen tottuu, vai mitä?

IMG_1257

Viime torstaina lähdettiin äitini ja siskoni kanssa pikaiselle lomalle Tukholmaan, unelmista totta hyvinvointiristeilylle. Turusta Tukholmaan kulkeva Viking Grace täyttyi liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista ja hyvinvoinnista kiinnostuneista matkustajista. Mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä luentoja pitivät mm. Fitfarmin Jutta Gustafsberg ja Jari ”Bull” Mentula.

Ihan huippu virkistävä miniloma ja mikä parasta mukaan matkalta tarttui Calvin Klein musta käsilaukku, Victoria´s Secret alusvaatteita sekä erilaisia kosmetiikkatuotteita. Tärkeimpinä tuliaisina kuitenkin Adidaksen Stan Smith kengät ja Sophie la girafe vinkuva purulelu pienokaiselle. Sophie la girafe lelu on 100% luonnonmukainen ja se valmistetaan vielä tänäkin päivänä käsityönä Ranskassa. Hankkimatta jäi vielä kyseisen merkin Starter Kit, joka on ollut ajatuksena lisätä puuttuvien vauva tarvikkeiden hankintalistalle.

IMG_1256

IMG_1254
Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa. Ihanaa maanantaita kaikille!

IMG_9291

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *