Hae
Carita Pesonen

Miss Suomi 2016, lupa arvostella?

Taas eletään sitä aikaa vuodesta, kun media täyttyy missi aiheisista otsikoista ja kuvista. Ihmiset väittävät, että Miss Suomi kilpailujen seuraaminen ei kiinnosta, mutta silti tämä aihe on niitä puhutuimpia ja luetuimpien viihde uutisten listalla. Itse olen ainakin innoissani kun lähes koko Facebook täyttyy missi aiheisista uutisista ja kuvista. Nyt on siis taas se aika, kun saa arvostella muiden ulkonäköä, vai kuinka? Voin sanoa, että kukaan negatiivisten haukkujen takana ei kuuluisi tai edes itse rohkenisi samaan tilanteeseen kilpailijoiden kanssa. Ainainen valittaminen ja muiden ihmisten arvostelu ei kerro mistään muusta, kuin arvostelijan omasta huonosta itsetunnosta. Se kertoo enemmän siitä millainen ihminen arvostelija todellisuudessa itse on.

Katsoessani vuoden takaisia kuvia omalta kiertueelta tulee ikimuistoisia kokemuksia mieleen ja erityisesti ikävöin silloista vartaloani, joka tuntui paljon enemmän omalta kuin tämän hetkinen. Tänäkin vuonna keskustelua on herättänyt samat asiat kuin joka vuosi. Tytöt ovat liian laihoja ja alipainoisia. Tässä asiassa on hyvä erottaa kuitenkin treenattu kiinteä kroppa, jonka ylläpitäminen vaatii todellakin muuta kuin tarkkaa kalorien minimiin laskemista.

Mielenkiinnolla odotan ja seuraan tämän vuoden kiertuetta ja kilpailua. Mukana on toinen toistaan kauniimpia ja erilaisia tyttöjä. Tuomaristo on varmasti tehnyt oikean valinnan tämän vuoden finalisteista, mutta aina löytyy ihmisiä jotka kyseenalaistavat päätöksiä missifinalisteista. Kauneus on katsojan silmissä ja jokainen kymmenikköön valittu kilpailija on varmasti kaunis omalla tavallaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Super paljon onnea kaikille upeille tämän vuoden finalisteille. Jännityksellä odotan kenestä kruunataan toukokuussa Miss Suomi 2016.

IMG_0726

IMG_9291

2 kommenttia

  1. Julia kirjoitti:

    Carita sulla on aina niin ihanan realistinen ja sellanen jalat maassa – kuva kaikesta. Susta tulee kyllä loistava äiti ja muutenkin ihana lukea ja seurata tervettä ja positiivista meininkiä!

    • Carita kirjoitti:

      Kiitos ihanista sanoista! 🙂 Olen vaan aina ollut sitä mieltä, että positiivisella elämänasenteella pääsee paljon pidemmälle elämässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *