Hae
Carita Pesonen

Ensimmäinen askel kohti muutosta

Ette usko kuinka helpottava olo kirjoittaa näin viime postauksen jälkeen. Nyt kun tämä ihana uutinen on kaikkien tiedossa… En mitenkään pysty lupaamaan ettenkö jatkossa tulisi kirjoittamaan siihen liittyvistä asioista, koska yksinkertaisesti olen niin innoissani tästä kaikesta. Pakko myöntää, että on tehnyt jo pitkään mieli iloita tästä asiasta ääneen ja nyt se on vihdoin ajankohtaista.

Monilla netin keskustelupalstoilla varoitellaan, että vauvanvaate ja tarvike hankintoja ei kannata aloittaa liian hyvissä ajoin. Olen valitettavasti usean kerran eksynyt erilaisille keskustelupalstoille etsiessäni tietoa netistä raskauteen liittyen. Ne kun pomppaavat aina etusivulle Googlen kautta tietoa etsiessä. Kenelle siitä nyt luulisi olevan haittaa, jos tavaroita keräilee sitä mukaan kun sopivia tulee vastaan… En malttanut odottaa edes rakenneultraan asti, ennen kuin meillä oli jo ensimmäiset vauvanvaatteet hankittuna. Itseasiassa mieheni tilasi jo alkuvuodesta Yamaha logolla varustetun potkupuvun ja ruokalapun, ennen kuin ehdin itse koko asiaa ajatella.

IMG_0721

Alkuvuodesta lähtien olen lähes joka viikko kotiuttanut suloisia lastenvaatteita meille. Etenkin tällä viikolla heti rakenneultran jälkeen oli pakko tietysti ostaa ja laittaa tilaukseen söpöjä, vaaleanpunaisia tyttöjen juttuja. Ennen taas hankin lähes viikoittain itselleni uusia vaatteita ja nyt on omat hankinnat jääneet vähiin tai toisin sanoen olemattomiin. Muutoksesta puheen ollen, jos meinaan tätä tahtia tehdä vauvalle hankintoja tarvitaan meillä lisää kaappitilaa tai oma vaatehuone kaikelle.. Niinpä ajattelin tehdä tilaa uudelle ja käydä tulevan viikon aikana vaatehuoneen läpi ja sinne tehdään tilaa vain ja ainoastaan pienille ja söpöille asioille.

IMG_0720

IMG_0722

IMG_0719

IMG_0723

Tällaisia söpöjä vaatteita tarttui tänään mukaan Helsingistä. En malta odottaa mitä kaikkea kivaa sitä on vielä postissa tulossa lähi aikoina. 😉

IMG_9291

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *