Hae
Carita Pesonen

Kun meidän perheen elämä muuttuu lopullisesti..

Viimeisten kuukausien aikana ajatusmaailmani on muuttunut lähes kertaheitolla. Kulunut vuosi on ollut osaltani suurien muutosten aikaa ja lähes tasan vuosi sitten oli yksi minulle itselleni merkittävimmistä päivistä, Miss Suomi finaali. Tämän vuoden suunnitelmat ovat sitten todella erilaiset, sillä uskon että rakkaus tulee saamaan kesällä aivan uuden merkityksen kun meidän perheeseen syntyy pieni perheenjäsen. Kyllä meistä tulee elokuussa oikea perhe ja minusta äiti.

Olen aina ollut ihminen, joka pitää omat henkilökohtaiset asiat itsellään. Tämänkin asian kanssa päätettiin mieheni kanssa, että lähipiiri on ainut kenelle kertoisimme tämän iloisen asian jo ensimmäisen ultran jälkeen. Tarkka silmäisimmät ihmiset ovat kuitenkin jo saattaneet huomata hieman pyöristyneen vatsani, joka ei ole kasvanut siis hyvän ruokahalun ansiosta. Olen myös usean kerran saanut vastailla suoriin kysymyksiin perheenlisäyksestä.

Tänään (20+5) kävimme rakenneultrassa ja kaikki vaikutti olevan hyvin. Nyt toivon, että voin huokaista ja keskittyä rauhallisin mielin odottamaan kesää. Helpottava tunne kun ei tarvitse enää salailla asiaa, vaan voin avoimesti puhua ja kirjoittaa siitä. Olen tyytyväinen että alkuraskaus on sujunut suorastaan paremmin kuin uskalsin ikinä toivoa, pahoinvoinnista ei ole ollut tietoakaan ja väsymys on ollut vain hetkittäistä. Suurin totuttelua vaatinut muutos tähän mennessä on oma vartalo joka ei tällä hetkellä tunnu laisinkaan omalta. Kyllähän sen jokainen tietää että raskauden aikana vartalo muuttuu, mutta kyllä asia silti vaatii oman aikansa tottua. Kuvittelin mahtuvani pidemmän aikaa omiin vaatteisiini, mutta turhaan. Viimeisen kuukauden aikana on ollut turha pukea muita kuin äitiysvaatteita ylleen.

Töitä aion jatkaa mahdollisimman pitkään, tosin mallintyöt saavat nyt hetkeksi jäädä. Enkä usko että tulen muutenkaan olemaan äiti joka hylkää kaiken sosiaalisen elämän ja työt lapsen synnyttyä. Onneksi en ole yksin mukana tässä kaikessa vaan minulla on ihana ja rakastava mies, joka on varmasti valmis auttamaan kaikessa mahdollisessa mitä eteen tulee, meidän yhteisessä tulevaisuudessa mitä varmemmin pienen tytön vanhempina.

IMG_0653

IMG_9291

2 kommenttia

  1. Katri / Kotona ja kaupungilla kirjoitti:

    Ihana tuo ultrakuva, iloisen näköinen! =D

    • Carita kirjoitti:

      Kiitos, iloinen ja hymyilevä vaikuttaisi olevan jo ennen syntymäänsä kuvan perusteella. 😀 Mikäli lapsi tulee yhtään vanhempiinsa niin muuta ei voi odottaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *