Hae
Carita Pesonen

Vihdoin Suomessa!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Moni varmasti tietääkin jo, että viime viikolla saapui Suomeen ammattilaistason meikkisarja NYX. Näitä tuotteita on nyt siis vihdoin saatavilla Sokos-tavarataloista Suomessa, eikä niitä enää tarvitse hamstrata mukaan ulkomailla käydessä. Koska suuntasin viime viikonloppuna Helsinkiin muiden asioiden tiimoilla, en mitenkään malttanut olla tekemättä uusia hankintoja myös meikki kokoelmaani.

Must have hankintoja olivat Wonder Stick Highlight & Contour – korostusmeikkikynä, Matte Lipstick – huulipunat ja Soft Matte Lip Cream – huulivoiteet. Muutamia sävyjä jäin kuitenkin kaipailemaan matta huulipunista ja huulivoiteista, sillä näin lanseeraus viikonloppuna hyllyt olivat tyhjentyneet ilmeisesti odotettua nopeammin. Tiedän ainakin minne suunnistaa taas ensi viikonloppuna Helsinkiin mennessäni.

IMG_0608

Heräteostoksena tarttui mukaan kyseisen merkin Highlight & Contour Pro Palette – korostusväripaletti. Tällä hetkellä käytössäni oleva Anastasia Contour kit, joka on ehdottomasti yksi luottotuotteistani saa nyt haastajan. Kerran kokeiltuani uutta contour palettia voin todeta, että pigmenttiä tuotteesta ainakin löytyy ja testaamani sävyt olivat myös täydelliset. Voin kertoa lisää omia mielipiteitä, kun olen päässyt testaamaan tuotetta enemmän. High Definition Finishing Powder – puuteri tarttui myös mukaan ostoskoriin. HD puuteri on väritön ja läpikuultava viimeistelypuuteri, joka poistaa hyvin kiiltoa ja luo täydellisen matta lopputuloksen kasvoille.

IMG_0606

Matta huulipunat on tällä hetkellä suuressa suosiossani, joten Matte Lip Cream sävyt Buenos Aires ja Cairo tarttuivat myös mukaan sekä Matte Lipstick puolestaan sävynä Temptress. Ihanan kevyitä ja pehmeitä sävyjä näin kesää kohden. Nimensä mukaan huulivoide on erittäin kermainen ja runsas pigmenttinen, joten pieni määrä riittää tuomaan sopivasti sävyä.

IMG_0607

Lisäksi viikonloppuna tavattiin meidän huikean fitnetin blogi porukan kanssa kuvauksien ja blogi koulutuksen merkeissä. Päivä alkoi ottamalla uudet promokuvat Petri Mastin kanssa, jossa jatkettiin Helsingin keskustassa sijaitsevalle Sanoma talolle kuuntelemaan ja oppimaan lisää blogaamisesta. Samalle viikonlopulle osui sopivasti Stockmannin hullut päivät, jotka piti ehdottomasti käydä myös tsekkaamassa.

IMG_0479
IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *