Hae
Carita Pesonen

Resepti parempaan aamuun

Juhlatunnelmaa, herkkuja, ihania ihmisiä ja hauskanpitoa. Viikonloppuna vietettiin ystäväni syntymäpäiviä Helsingissä, jossa tarjoilut olivat mitä parhaimmat ja ihmiset ihanan avoimia ja ystävällisiä. Omalta osaltani juhlia vietin nauttimatta mitään vettä vahvempaa ja muiden lähtiessä viihteen puolelle jatkoin omaa iltaani kömpien peiton alle toivoen, että väsymys josta olen kärsinyt viime aikoina häviäisi nukkumalla kunnon pitkät yöunet.

Viikonlopun jälkeen monet voivat olla sitä mieltä, että aikaiset aamuherätykset eivät välttämättä kuulosta parhaimmalta vaihtoehdolta aloittaa uusi viikko. Joten päätin jakaa teille keväisen ja virkistävän vihersmoothie reseptin, joka varmasti piristää väsyneimmänkin viikonlopun viettäjän. 😉 Olen hulluna erilaisiin smoothie juomiin ja ollessani kaupungissa, josta löytyy Jungle Juice Bar minun ei koskaan tarvitse miettiä minne suunnistaa ensimmäisenä! Vaikka smoothien valmistus olisi äärettömän helppoa ja nopeaa (kaikki aineet vain sekaisin blenderissä) myös kotona, tulee niitä harvoin valmistettua. En tiedä miksi sillä leipomista ja ruoanlaitto yleisesti rakastan todella paljon. Voisin viettää päivät pitkät keittiössä toteuttamassa erilaisia reseptejä, joita mieleen tulee.

IMG_0443

Virkistävä vihersmoothie

1 kypsä avokado
1 banaani
1/2 kurkku
1 sitruunan mehu puristettuna
chia-geeliä (1rkl chia siemeniä ja 10 rkl vettä)
2 dl vettä

Valmista ensimmäisenä chia-geeli sekoittamalla siemenet kylmään veteen ja anna turvota 10 min. Kun chia-geeli on valmista, sekoita kaikki ainesosat blenderissä tasaiseksi juomaksi.

IMG_0442

Loistavaa keväistä alkanutta viikkoa kaikille!

IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *