Hae
Carita Pesonen

Jauhottomat kolmen ainesosan suklaapannarit

VAROITUS, vie kielen mennessään! Mikäli pääsiäisen jälkeen suklaa maistuu vielä kannattaa ehdottomasti kokeilla reseptiä helppoihin ja taivaallisiin suklaapannukakkuihin. Resepti on täysin gluteeniton ja toteutettu ilman mitään jauhoja. Nutella ei myöskään sisällä mitään säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Maanantai aamu alkoi leipomalla näitä ja kehittelemällä resepti mitä kaapista sattui löytymään. Tämä on ehkä yksinkertaisin suklaapannari resepti, jota olen koskaan valmistanut. Perinteinen banaanista ja kananmunasta valmistettu pannari on myös superhyvää, mutta pienillä muutoksilla saa mukavaa vaihtelua. Vaihtoehtoja on rajattomasti marjaisista suklaisiin herkkuihin.

Suklaapannarit (10kpl)

1 kypsä banaani
5 kananmunaa (1 kokonainen ja 4 valkuaista)
2 rkl nutellaa

Soseuta banaani haarukalla ja lisää joukkoon yksi kokonainen kananmuna sekä valkuaiset. Lisää joukkoon nutella ja sekoita taikina tasaiseksi. Voit myös halutessasi sekoittaa kaikki aineet keskenään blenderissä. Paista pienellä pannulla (ø14cm) lieden keskilämmöllä juuri pohjan peittäviä ohuita lettuja noin minuutin ajan molemmin puolin. Käytä paistamisessa kookosöljyä tai rasvaa, jotta letut eivät tartu kiinni paistinpannuun. Nauti marjojen, nutellan tai luomu kaakaonibsien kanssa.

IMG_0270

IMG_0268

IMG_0269

IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *