Hae
Carita Pesonen

Vihdoin se on täällä

Onko muutkin huomanneet kuinka päivien pidentyminen ja valoisuus vaikuttavat positiivisesti niin moneen asiaan? Uskon etten todellakaan ole ainut joka on huomannut tämän valoilmiön vaikutuksen. Aamuisin on huomattavasti mukavampi havahtua ennen herätyskellon soittoa auringonpaisteeseen, joka pyrkii huoneeseen verhojen läpi. Kevätaurinko houkuttelee taas innokkaammin ulkoilemaan pitkän ja pimeän kauden jälkeen. Ihanaa vihdoin se on täällä, nimittäin KEVÄT!

Viime viikonloppuna vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ruoan ja leffan parissa. Innostuin perjantain vapaapäivän kunniaksi jopa leipomaan mustikkapiirakan sekä suolaisen kana-paprika-juustopiirakan. Sunnuntaina puolestaan varauduttiin suklaamunien kanssa odottelemaan pieniä virpojia oven taakse.

IMG_0206

Pääsiäisen pyhät tulivat kyllä enemmän kuin tarpeeseen, sillä viime aikoina aikataulujen kanssa on pitänyt kiirettä. Kuulostaa tosiaan ihan normaalilta arjelta omalla kohdallani, mutta välillä on hyvä antaa aikaa palata tekemättömien asioiden pariin. Pääsiäisen tavoitteena oli syödä suklaamunia, viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa ja ottaa pyhät rennosti ilman kiirettä ja stressiä. Treenit ovat jääneet kokonaan väliin flunssan takia ja suklaata on tullut syötyä, sillä pääsiäiskukko muisti meidän perhettä tänäkin vuonna.

IMG_0205

IMG_0209

Toivottavasti muidenkin pääsiäinen on mennyt yhtä rennosti ja mukavasti. Tervetuloa seuraamaan minua myös Snapchatissa ja Instagramissa nimellä caritapesonen sekä Facebookissa. Ihanaa kevättä kaikille! <3

IMG_9291

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *