Hae
Carita Pesonen

Päivä supernaisille!

Ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille siellä ruudun takana!♥

Nykyään nainen on juuri sitä mitä itse haluaa ja tekee haluamiaan asioita. Kaikki naiset eivät ole äitejä, jotka hoitavat kotona perhettä. Nainen voi olla monilla muillakin elämän osa-alueilla menestyjä.

Tänään tosiaan vietetään kansainvälistä naistenpäivää monissa maissa ympäri maailmaa. Miesten tulisi muistaa erityisesti äitejään, vaimojaan ja tyttöystäviään rakkaudella, kauniilla sanoilla, kukilla tai lahjoilla. Pienillä asioilla voi saada paljon hyvää aikaan. Voisin vaikka sanoa, että jokainen nainen on erittäin kiitollinen tästä pienestä huomionosoituksesta ja muistamisesta. Kiitoksena siitä, että meitä arvostetaan naisina ja ymmärretään että meillä on yllättävän paljon vastuuta elämässä.

Tärkeää on myös muutenkin kuin erityisesti naistenpäivänä muistaa kiittää, kehua ja osoittaa rakkauttaan puolisolleen arkisten asioiden keskellä. Monet pitävät tällaista käytöstä itsestäänselvyytenä, mutta joskus saatamme unohtaa kuinka pienillä ja tärkeillä asioilla voimme vaikuttaa läheisiimme.

IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *