Hae
Carita Pesonen

Minä, blogini ja ensimmäinen oma kirjoitus lehdessä

Ciao ja ihanaa kevään odotusta kaikille!

Olen kokonaan unohtanut mainita, että tein yhteistyössä Oloblogit lehden kanssa kirjoituksen tämän kevään uusimpaan numeroon. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä kirjoittamaan oma juttu kyseiseen lehteen, olin hyvin innoissani. Seuraavalla kauppa reissulla kannattaa siis poiketa lehtipisteestä nappaamaan uusin Oloblogit numero mukaan kotiin luettavaksi! 😉

IMG_9831

Kirjoitukseni lehdessä käsittelee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sen merkitystä sekä sitä miten hyvinvointi määritetään? Aukeaman kokoisessa jutussa löytyy myös lisäksi helpot ja nopeat reseptit terveelliseen vihersmoothieen sekä tämän hetken trendiin tuorepuuroon!

”Hyvinvointia ei mielestäni voi määritellä ihmisen ulkonäön, painoindeksin tai liikunnan määrän perusteella siihen tarvitaan paljon muutakin. Riittävä lepo, terveelliset elämäntavat ja säännöllinen urheilu ovat kieltämättä suuressa osassa omaa hyvää oloa mutta asioiden on myös oltava hyvässä tasapainossa. Tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa ja oppia hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on. Tavoitteita saa ja pitää ehdottomasti olla mutta olemalla liian ankara ja asettamalla liian suuria tavoitteita itselleen harvoin päästään tavoitteeseen.”

Tärkeintä on oppia kuuntelemaan omaa kehoa ja tehdä siitä paras ystävä itselleen. Hyvinvoinnin määrittämiseen on miljoonia eri vaihtoehtoja – opi löytämään itselleen se oikea tie hyvään oloon.IMG_9291

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *