Hae
Carita Pesonen

Kestävää kauneutta

Hiukset, kauneus, muoti ja meikit ovat asioita, joista olen itse ollut kiinnostunut jo pikkutytöstä lähtien. Sitä paitsi päätin jo ala-aste ikäisenä, että isona minusta tulee parturi-kampaaja. Sen haaveen olenkin onnistunut toteuttamaan, sillä työskentelen tällä hetkellä kuudetta vuotta parturi-kampaaja yrittäjänä ja rakastan sitä mitä teen. Muistan myös lapsena ihannoineeni missejä ja Miss Suomi kisoja televisiosta seuratessani ajattelin, että haluan myös itse olla joskus mukana seisomassa tuossa kymmenen rivisssä. Se unelma toteutui viime keväänä, kun minut valittiin castingin ja semifinaalin jälkeen finaali kymmenikköön. Tästä ainutlaatuisesta matkasta ja kokemuksesta aion kertoa lisää, mutta vasta seuraavassa postauksessa. 😉

IMG_9985

Ammattini puolesta olen osallistunut lukuisiin erilaisiin kauneuden alan tapahtumiin, joista yksi ehdottomasti mainitsemisen arvoinen on Hair and Beauty -messut. Tapahtumaa on kuitenkin tänä vuonna uudistettu monellakin hyvällä tavalla. Tapahtuma järjestetään Helsingin kaapelitehtaalla 4.-5.3.2016 ja se on ensimmäistä kertaa perjantaina avoin myös kuluttajille eikä ainoastaan alan ammattilaisille kuten kampaajille ja kosmetologeille niin kuin aikaisemmin.

Tapahtumassa on mukana monia yrityksiä näytteilleasettajina. Tiedossa on paljon huippu hyviä tarjouksia, näytöksiä ja muotia. Tapahtuman aikana käydään myös erilaisia kilpailuja ammattilaisten keskuudessa mm. kampauksista ja hiustenpidennyksistä. Lauantaina järjestetään myös iltajuhla, johon sisältyy buffet ja ohjelmaa. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan paikan päällä jos on yhtään kiinnostunut tapahtumasta. Mä olen ainakin menossa myös tänäkin vuonna, joten nähdään siellä! 😉

IMG_9632

Ajattelin myös kysyä onko teillä lukijoillani jotakin tiettyä mistä haluaisitte minun kirjoittavan postauksen?

IMG_9291

2 kommenttia

  1. Rita kirjoitti:

    Hei mäkin tuun sinne näytösteleen! Treffit??

    • Carita kirjoitti:

      Ehdottomasti! Mä pääsen paikan päälle vasta lauantaina, jos oot sillon siellä niin tottakai treffataan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *