Hae
Carita Pesonen

Proteiinipatukka – parempaa kuin karkki

Lähes jokaisen kaupan hyllyiltä löytyy monipuoliset valikoimat erilaisia proteiinipatukoita, joiden ravintosisällöt vaihtelevat huimasti. Omalla kohdallani proteiinipatukat eivät ole päivittäisessä käytössä, mutta silti meidänkin kotona niitä löytyy aina keittiön kaapista niin sanottuna nopeana hätävarana välipalaksi. Patukat on helppo napata mukaan matkaan tai töihin, jos muuta välipala vaihtoehtoa ei ole sillä hetkellä saatavilla.

Uudet Fast Nix ja Nax patukat ovat myös vihdoin löytäneet paikkansa kauppojen lisäravinne hyllyiltä – tätä päivää on odotettu! Tarjolla on neljä herkullista vaihtoehtoa. Nix patukoissa yhdistyvät suklaa, toffee sekä krispit maapähkinän tai vaniljan makuun. Nax patukoissa puolestaan rapeat krispit sekoittuvat valkosuklaan tai maitosuklaan joukkoon. Maku on hyvin verrattavissa perinteiseen riisisuklaaseen, mutta ravintoarvot ovat silti huomattavasti paremmat. Proteiinia näissä patukoissa on vaihtelevasti 9,5-14g. Koostumus on täydellisen rapea ja erilainen, eikä yhtään jauhomainen niin kuin monissa muissa proteiinipatukoissa.

IMG_9494

IMG_9495

Uskon että näitä patukoita tulee löytymään tästä eteenpäin meidän kotoa. Pahimpaan makeanhimoon löytyy myös varmasti apua näistä, sillä on tämä huomattavasti parempi ja terveellisempi valinta suklaapatukalle. Valehtelematta parempaa kuin karkki, uskokaa tai älkää! 😉IMG_9291

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Tämä patukka onkin uusi tuttavuus. En ole nähnyt missään näitä. Kiitos vinkistä!

    • Carita kirjoitti:

      Eikä ihmekään, sillä nämä saapuivat kauppoihin vasta äskettäin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *