Hae
Carita Pesonen

Jouluterveiset

Toivottavasti kaikkien muidenkin joulu on kulunut yhtä mukavasti. Täällä on rentouduttu, syöty hyvin, vietetty aikaa perheen parissa ja erityisesti nautittu lomapäivistä leväten. Oikeastaan pitkä tauko kirjoittamisesta oli myös paikallaan, sillä tuntuu että ajatukset on saaneet levätä ja uusi ideoita kirjoittamiseen riittää.

Joulupukki oli myös sitä mieltä että on aika saada päivitystä kuviin täällä blogin puolella, joten joululahjaksi sain uuden Olympus PEN järjestelmäkameran – kannatti käyttäytyä kiltisti kuluneen vuoden aikana. 😉 Vielä kun opin käyttämään kameraa niin on tiedossa varmasti hiukan laadukkaampaa kuvamateriaalia kuin aikaisemmat puhelimella räpsityt kuvat.

IMG_9097

Kuusen alta paketoituna paljastui myös jo pitkään haaveissani ollut uusi tehokas tehosekoitin. Nyt pääsen touhuamaan keittiössä ja toteuttamaan sekä testaamaan uusia leivonta- ja ruokaohjeita. Blogin puolella on myös odotettavissa varmasti uusia ihania reseptejä, joita pääsen teille jakamaan.

Joulun herkuttelu lähti mun osalta ainakin ihan käsistä sillä viimeiset neljä päivää on tullut syötyä perinteiset jouluruoka ähkyt, suklaa överit ja tänään vielä pizza iltapala. Motivaatio on ainakin näiden päivien jälkeen kohdillaan, sillä tällä hetkellä en malta oodottaa että saa taas syödä kanaa, tuoreita vihanneksia ja kasviksia.

Kyllä joulunaika on ihanaa, mutta onneksi se on silti vain kerran vuodessa.
Kaikella rakkaudella ♥Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *